Аналіз BTC Кубка та рукоятки: прогноз до $110,000

Аналіз BTC Кубка та рукоятки: прогноз до $110,000

Аналіз BTC Кубка та рукоятки, Чи зросте біткойн до $110,000?

Модель кубка та рукоятки біткойна натякає на можливий прорив до $110K. Модель включає закруглений `кубок` та фазу консолідації `рукоятки`. Аналітики передбачають значний ралі в четвертому кварталі 2024 року на основі цієї моделі.

Біткойн переживає вибуховий прорив і ймовірно, це буде історичний рух. Ціна утримувалася в тісному діапазоні протягом майже шести місяців.

Цей діапазон є не лише різким горизонтальним рухом; це рукоятка масштабної трьохрічної моделі `Кубок та Рукоятка`. Якщо ця модель втілиться, біткойн може незабаром взлетіти на нові висоти, потенційно досягнувши $110,000.

#Bitcoin $110,000 Іде на дорогу 🚀

Паттерн Кубок та рукоять все ще актуальний.

Ще трошки терпіння - останній квартал року обіцяє бути епічним! 💪 pic.twitter.com/lZM7FW1EJS - Titan of Crypto (@Washigorira) 1 вересня 2024

Модель Кубка та Рукоятки: Що вам потрібно знати

Модель `Кубок та Рукоятка` - одна з найвизнаніших бичачих формацій на графіках технічного аналізу. Кубок - це закруглена дна, яку біткойн сформував від свого піку у $69,000 у листопаді 2021 року до свого мінімуму у $15,500.

Після досягнення цього мінімуму, ринок почав відновлюватися. Це створило закруглений `кубок`, який дозволив біткойну піднятися до нового історичного максимуму у $73,800 у березні 2024 року. Рукоятка, яка є поточною фазою консолідації, - це те, де ми зараз. Ця фаза відзначена незначним плавним спадом, але вона є важливою для наступного великого руху.

Важливість графіку C & H та що очікувати в четвертому кварталі 2024 року

Трейдери використовують цю модель для прогнозування майбутніх цільових цін, вимірюючи глибину кубка та проектуючи її від точки прориву. За даними Titan of Crypto, ця проекція вказує на можливий скачок до $110,000.

Під час входу в останній квартал року, рукоятка наближається до завершення. Хоча жодна модель не гарантує майбутній результат, розмір цієї формації вказує на потенціал для масштабного ралі.

Графік біткойна готується до того, що може статися епічний четвертий квартал. Модель Кубок та Рукоятка вказує на те, що $110,000 може бути на горизонті.

Найкращи Урядові Біткоїнові Рейтинги: США, Бутан та Сальвадор
Найкращи Урядові Біткоїнові Рейтинги: США, Бутан та Сальвадор
🔝🌍 США лідер урядового утримання біткоїну з резервами $12.16 млрд, за ними - Обєднане Королівство, Бутан та Сальвадор. 🇺🇸🇬🇧🇧🇹🇸🇻 Національні стратегії відрізняються: активність, пасивність, фокус на біткоїн. 🔄💰 Важливо стежити за діями країн у цифровому просторі.
Переглянути
Криптовалютний ринок: вихід з ведмежої фази - Кутс
Криптовалютний ринок: вихід з ведмежої фази - Кутс
Кутс вважає, що крипторинок може завершувати ведмежу фазу зі зростанням ліквідності. Вершити він підкріплює аналізом альткоїнів та збільшенням грошового обігу. Біткоїн піднявся на 6% до $63,343. 🔮📈
Переглянути
Прорив до рекордних цін Біткойн: аналіз минулих циклів
Прорив до рекордних цін Біткойн: аналіз минулих циклів
Біткойн може рости до $108,000-$155,000, згідно з аналізом попередніх циклів ринку. Зараз ми спостерігаємо середньоциклову корекцію, але можливий прорив до нових рекордів найближчим часом. 🚀
Переглянути
Прогноз ціни Bitcoin: $125,000 при перемозі Трампа, $75,000 при перемозі Харріс - Standard Chartered
Прогноз ціни Bitcoin: $125,000 при перемозі Трампа, $75,000 при перемозі Харріс - Standard Chartered
Standard Chartered прогнозує рост Bitcoin до $125,000 у разі перемоги Трампа та до $75,000 - у разі перемоги Харріс. Стимулом є зниження ставки Федеральної резервної системи та макроекономічні фактори. Слід очікувати позитивні зміни у цифрових активах. 🚀📈🔥
Переглянути