Ефіріум: Вірючий в Флакс. Новий герой мем-коїна.

Ефіріум: Вірючий в Флакс. Новий герой мем-коїна.

Віталік Бутерін віддає епічний коментар `Вірючий в Ефіріум`

Сьогодні Віталік Бутерін випустив новий епічний пост, де, здається, знайшов новий спосіб висловити свою позицію стосовно альткоіну через зображення, створене штучним інтелектом.

На запитання, чи може він хоча б інколи висловлювати оптимізм стосовно ETH в соціальних мережах, ураховуючи, що мораль спільноти зараз низька, Бутерін знову опублікував зображення бика, що тримає табличку з написом: `Вірючий в Флакс, Вірючий в Ефіріум`.

Останній раз це також був бик із табличкою, і цього разу нічим не відрізняється. Як він подальше пояснює, це зображення було створене за допомогою додатку FLUX.1 від стартапу Black Forest і локально згенероване на ноутбуці з GPU 4070, у два кроки з незначним ретушуванням та відновленням.

Ось ще один бик, завдяки @bfl_ml FLUX розробнику: (Локально згенеровано на моєму ноутбуці з GPU 4070, у 2 крока з незначним гімпом та відновленням) pic.twitter.com/yqI0rgNIk3 — vitalik.eth (@VitalikButerin) 27 серпня 2024 р.

Бік стає новим героєм мем-коїна

Що саме хотів сказати Бутерін, з одного боку зрозуміло, а з іншого - ні. Навіть якщо це не сарказм, як здається, кінцевий результат такого `буллпостінгу` залишається дуже сумнівним. Якщо це не серйозно і просто створене для відведення дратівливих питань про ціну ETH, у цьому випадку стратегія Бутеріна працює, оскільки всі відповіді на цей пост були наповнені мемами і просуванням мем-коїнов.

Останній, до речі, і є тим, що вийшло, з Бутерін публікує буквальних биків, бо саме ця тварина стала новим `мета` у просторі мем-криптовалют, на відміну від котиків, собак та жаб.

Навіть якщо ціна Ефіріуму не показує виняткових результатів у порівнянні з біткоіном, Соланою та безліччю інших альткоїнів, ті, хто торгує мем-коїнами, обов`язково зроблять прибуток на таких `буллпостах` від Бутеріна.

Проте варто відзначити, що простір мем-криптовалют зараз буквально є природнім відбором і PvP-простором, тому дуже мала частина учасників ймовірно виходить з окопів.

Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути
Стан Ethereum: власники розділені стратегії
Стан Ethereum: власники розділені стратегії
Власники Ethereum діляться на стратегії умови ринкової нестабільності. Великі гравці пасивні, середні накопичують, ціна ETH знижується, але обсяг торгів стабільний. 🔮📉 #Ethereum #криптоновини
Переглянути
Ефіріум: биковий настрій і наміри
Ефіріум: биковий настрій і наміри
Ethereum набирає силу, пройшовши опори і рухаючись вгору. Біткойн також підтримує биковий настрій. Технічні показники свідчать про подальший ріст. 🚀📈
Переглянути
Концерт Віталіка Бутеріна на TOKEN2049. Вплив Layer-2 на Ethereum.
Концерт Віталіка Бутеріна на TOKEN2049. Вплив Layer-2 на Ethereum.
Віталік Бутерін співав на TOKEN2049 про успішність мереж Layer-2 Ethereum, зниження комісій та покращення швидкості транзакцій. Ethereum залишається стабільним, але наразі активність DApp зменшується. Ціна ETH може опуститися до $2111, але також є можливість підйому до $2850 та навіть $3000. 🎤🚀🤑
Переглянути