Цільовий сайт Twitter вітають за крок щодо Grok AI в боротьбі з дезінформацією

Цільовий сайт Twitter вітають за крок щодо Grok AI в боротьбі з дезінформацією

П`ять міністрів закордонних справ США вітають зміни у Twitter щодо Grok AI стосовно політичної дезінформації

П`ять міністрів закордонних справ США вітають крок X, колишнього Twitter, у зверненні до дезінформації щодо виборів, яку, за висловом, поширює його платформа штучного інтелекту Grok.

Крок, який включає направлення всіх запитів, пов`язаних із виборами, в Grok на непартисанський сайт vote.gov, був з певним оптимізмом прийнятий п`ятьма міністрами закордонних справ США.

X вніс зміни до Grok після листа, відправленого 5 серпня, десять днів після того, як було виявлено проблему на платформі. Decrypt звернувся до X для коментаря.

В спільному заявленні у понеділок у відповідь на нещодавні заходи X, міністри висловили обережний оптимізм.

`Ми вдячні за дії X у вдосконаленні своєї платформи і сподіваємося, що вони продовжать вносити зміни, які забезпечать доступ їх користувачів до точної інформації від надійних джерел у цьому критичному виборчому році,` - сказано.

Лист підписали секретар штату Міннесоти Стівен Саймон, секретар штату Мічигану Джоселін Бенсон, секретар штату Нью-Мексико Меггі Тулуз Олівер, секретар Комонвелту Пенсильванії Альберт Шмідт та секретар Вашингтону Стів Хоббс.

Дезінформація стала значущою проблемою у зв`язку зі зближенням федеральних виборів у США, де відомі особистості, у тому числі політичні лідери, або стають жертвами, або поширюють дезінформацію.

Вибори - це спільна робота, яка вимагає партнерів, які зобов`язані забезпечити `вільні, справедливі, безпечні та точні вибори,` - додали міністри.

Проблема дезінформації все частіше розглядається як загроза інтегритету виборів, з опасками, які посилюються через останні інциденти, спричинені штучним інтелектом.

Колишній президент Дональд Трамп, кандидат в президенти від Республіканської партії, назвав штучний інтелект `небезпечним`, незважаючи на використання deepfake зображень для хибного підтвердження підтримки його кампанії Тейлор Свіфт.

Звіт за початок цього року Антоніо Банбері, Президента Міжнародного фонду систем виборів, та Мохаммада Ірфана Абдул Рахмана, Виборчого Комісара Маврикія, попереджує, що технологічна дезінформація є `найбільшою загрозою для інтегритету виборів.`

Decrypt звернувся до п`ятьох міністрів закордонних справ для подальшого коментаря.

Редакція: Себастьян Сінклер

Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Кіберзлочинці затримані за крадіжку $243M криптовалюти Genesis. FBI проводить розслідування. Заморожено $9M. 😱🚔
Переглянути
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Атака на домен Ефена Лабс призвела до призупинення роботи вебсайту. Користувачам рекомендовано утриматися від взаємодії з підробленими сайтами. 😱🔒
Переглянути
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Трамп провалив запуск криптовалюти World Liberty Financial, вірогідно, зловживаючи його імям. Фейкові проекти вже встигли зловживати цим ажіотажем 😬.
Переглянути
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Огляд: Стаття попереджає про шахрайські схеми в криптовалютному світі. Не гарантовані доходи та фальшиві веб-сайти - це ознаки обману. Інвесторам рекомендується бути обережними та перевіряти автентичність платформ та продавців 🛡️.
Переглянути