Медведяче попередження Ethereum: готовість впасти до 0.03 BTC

Медведяче попередження Ethereum: готовість впасти до 0.03 BTC

Медведяче попередження Ethereum від Тура Деместера

Tuur Demeester з дослідницького центру Adamant недавно висловив серйозне попередження стосовно Ethereum (ETH), вказуючи на те, що провідна альткоїн за капіталізацією готова впасти до 0.03 BTC.

Пара ETH/BTC зараз стоїть на рівні 0,043 BTC за даними, наданими біржею Binance.

Ethereum не зазнала значного ралі після запуску ETF на основі місцевих Ether в США від таких великих компаній, як BlackRock та Fidelity.

Вже на початку цього місяця пара ETH/BTC впала аж до 0.04 під час масштабного світового краху на фондовому ринку, що також вплинув на провідні криптовалюти. Альткоїни, звичайно, зазнали більшого удару, ніж Bitcoin, що є типовим явищем в умовах ризику.

З тих пір пара ETH/BTC вдалося відновити приблизно на 15%. Проте, на момент публікації, вона все ще втратила 15% від свого піку 2024 року в 0,061, який був досягнутий ще в січні. Чи відбудеться все ще flippening?

З появою Ethereum на криптосцені, на передній план вийшла дискусія про flippening.

У 2017 році мережа Ethereum вибухнула популярністю через поширення початкових монетних пропозицій (ICO), що ставило під загрозу панування Bitcoin. У червні 2017 року співвідношення ETH/BTC досягло свого поточного піку в 0,15 BTC. Однак цей успіх був короткочасним, і ETH втратила 80% своєї вартості відносно BTC до кінця 2017 року.

У січні 2018 року пара ETH/BTC стрибнула до 0,12 BTC. Це сталося прямо на межі великого ведмежого ринку.

Мережа Ethereum зазнала ще одного відродження у 2021 році через манію навколо неінтерферентних токенів (NFT), проте парі ETH/BTC вдалося лише досягти піка в 0,087 у грудні 2021 року.

Проте, як повідомлено порталом U.Today, Нік Томаїно, генеральний директор інвестиційної фірми 1confirmation, недавно прогнозував, що Ethereum врешті-решт здолає перегнати Bitcoin за капіталізацією на ринку, коли вплив першої повністю буде оцінений.

Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути
Стан Ethereum: власники розділені стратегії
Стан Ethereum: власники розділені стратегії
Власники Ethereum діляться на стратегії умови ринкової нестабільності. Великі гравці пасивні, середні накопичують, ціна ETH знижується, але обсяг торгів стабільний. 🔮📉 #Ethereum #криптоновини
Переглянути
Ефіріум: биковий настрій і наміри
Ефіріум: биковий настрій і наміри
Ethereum набирає силу, пройшовши опори і рухаючись вгору. Біткойн також підтримує биковий настрій. Технічні показники свідчать про подальший ріст. 🚀📈
Переглянути
Концерт Віталіка Бутеріна на TOKEN2049. Вплив Layer-2 на Ethereum.
Концерт Віталіка Бутеріна на TOKEN2049. Вплив Layer-2 на Ethereum.
Віталік Бутерін співав на TOKEN2049 про успішність мереж Layer-2 Ethereum, зниження комісій та покращення швидкості транзакцій. Ethereum залишається стабільним, але наразі активність DApp зменшується. Ціна ETH може опуститися до $2111, але також є можливість підйому до $2850 та навіть $3000. 🎤🚀🤑
Переглянути