Зростання zkSync в Аргентині: партнерства та можливості

Зростання zkSync в Аргентині: партнерства та можливості

Чи є Аргентина новим Силіконовою Долиною для крипти? Завдання zkSync пояснено!

Буенос-Айрес обраний регіональним центром для zkSync, підтримання місцевих проектів, таких як Quark ID та Lemon Cash. Президент Matter Labs Нана Мургесан обговорює потенціал співпраці з місцевими лідерами криптовалют у серпні.

В Аргентині zkSync був інтегрований з місцевими проектами, такими як криптовалютна біржа Lemon та Quark ID, цифрова система ідентифікації, яка використовує протокол Ethereum Layer 2 zkSync. Ці партнерства покликані прискорити розвиток zkSync в Латинській Америці.

Алеж Глуховський, генеральний директор Matter Labs, разом з президентом Наною Мургесаном, відвідають Буенос-Айрес у серпні. Їх порядок денний включає зустрічі з місцевими лідерами, законодавцями та підприємцями в галузі криптовалют для дослідження майбутніх співпраць і отримання уявлення про фінансове середовище регіону.

Нана Мургесан заявив:

“Співпрацюючи з проектами, такими як QuarkID та уряд Буенос-Айресу, і ініціативами Lemon Cash, Аргентина стала ключовим регіоном для нашого розширення. Ми маємо на меті представити технологію блокчейн мільйонам розробників та користувачам.”

Matter Labs зауважує, що ключові співпрацівники zkSync, такі як Lambda Class, OpenZeppelin, QuarkID та Lemon Cash, порівняно швидко розгортають рішення Layer 2 по всій Латинській Америці. Фірма вважає аргентинське криптоекосистему жвавою та важливою для запуску проектів Web 3.0 по всьому регіону.

Як повідомляється у інших звітах про Аргентину в Crypto News Flash, zkSync вважає, що Латинська Америка представляє оптимальні умови для прийняття технології блокчейн, що потенційно може зробити транзакції Ethereum швидшими та економічнішими. Ця ініціатива має вирішити реальні фінансові виклики та сприяти використанню децентралізованих технологій.

Раніше цього року Дієго Фернандес, секретар розвитку та цифрової трансформації Буенос-Айресу, детально описав переваги QuarkID. Він пояснив, що інформація користувача зберігається лише на окремих мобільних пристроях, а не на ланцюжку, що підвищує конфіденційність і безпеку.

“Відмінною особливістю QuarkID та перевірних облікових записів, запропонованих протоколом, є те, що дані користувача зберігаються лише на мобільних пристроях, а не на ланцюжку, де вони доступні для загального перегляду. Тільки створення унікального ідентифікатора користувача (DID) реєструється на блокчейні,” - сказав Дієго Фернандес.

Це розширення Matter Labs є частиною ширшої спроби інтегрувати більше латиноамериканських спільнот у глобальні блокчейн та криптовалютні сектори, що потенційно може перетворити Буенос-Айрес на значущий центр інновацій у крипто.

Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Google Cloud запустив сервіс Blockchain RPC для розробників web3. Підтримує Ethereum та планує розширення. Швидкий та безкоштовний. ⛓️🖥️🚀
Переглянути