Великий кит викидає 33 тисячі Ethereum на Binance, чи загрожує ETH падіння?

Великий кит викидає 33 тисячі Ethereum на Binance, чи загрожує ETH падіння?

Великий кит викидає 33 тисячі Ethereum на Binance, чи загрожує ETH падіння?

Великий криптокит, відомий аналітичною компанією Spot On Chain як czsamsunsb.eth, продав вражаючі 33 000 Ethereum (ETH), що дорівнює великому $ 75,74 мільйонів, на Binance. Цей крок, спостережений саме коли ціна ETH переживала відновлення, викликає захват у криптоспільноті, за свідченям історичного патерну кита перекладаючи ETH на Binance перед спадами на ринку.

Зокрема, інвестори та аналітики тепер уважно спостерігають ситуацію, передбачаючи, чи є ця велика розпродажа зловіщим передвестником наближаючого спаду на ринку Ethereum. Великий кит переміщає 33 000 Ethereum на Binance

Останній пост Spot On Chain на платформі X підкреслив рішучі дії кита, зняття і депонування вражаючих 32 930 ETH на Binance, коли вартість токена досягла $ 2300. Зокрема, ця транзакція відповідає історичному поведінці кита переміщати значні обсяги ETH на Binance перед помітними спадами цін.

Тим часом, таке переміщення сталося, коли ринок показував ознаки відновлення, що спричинило занепокоєння серед трейдерів та інвесторів. Криптоспільнота тепер розмірковує про можливі мотиви за цим масштабним переміщенням та чи сигналізує воно про відсутність довіри до поточної траєкторії ринку ETH.

Хоча кит все ще зберігає 12 186 затребуваних ETH, що варті приблизно $ 28,1 мільйона, в протоколі Lido, невідповідним залишається питання про те, буде чи не буде переміщено більше ETH, що, можливо, вказуватиме на відсутність віри в поточне відновлення.

Також читайте: Ключові події, що впливають на криптовалюту та Bitcoin на цьому тижні, так як Пауелл боїться зниження ставок Джерело: Spot On Chain Досягнення ціни у високій спостережливості ринку

Післябурхання про значний перехід ETH кита віддзвениться в криптосфері, спостерігачі ринку будуть на високій готовності. Питання про те, чи буде кит здійснювати подальші ходи, посилює невизначеність, що оточує найближчу перспективу Ethereum. Аналітики наголошують на необхідності готуватися до можливої волатильності ринку, підкреслюючи важливість слідкування за торговими законами та рухами кита в найближчі дні.

Зокрема, на момент написання Ethereum зросла на 0,97% протягом останніх 24 годин і торгувалася на рівні $ 2 313,15. Обсяг торгів зросло на 39% за той же час до $ 6,14 мільярда. Друга за ринковою капіталізацією криптовалюта торкнулася максимуму $ 2322,65 та мінімуму $ 2270,07 протягом останніх 24 годин.

Тим часом відкритий інтерес до ефірних ф’ючерсів збільшився на 5,21% за останні 24 години, досягши 3,41 мільйонів ETH або $ 7,91 мільярда, дані CoinGlass показали. Ведучим зростанням є Binance та Bybit, з великими підвищеннями відкритого інтересу Binance ETH на 3,20% до 1,16 мільйону ETH, що вартує близько $ 2,69 мільярда, і Bybit з ростом на 1,61% до $ 648,57 тисяч або $ 1,50 мільярда.

Любителям криптовалюти радять застосовувати обережність і слідкувати за реальними розвитками на ринку, оскільки цей значний крок кита додає шар складності до вже динамічного криптоландшафту. Наслідки такого масштабного розпродажу мають широкі наслідки, тому інвесторам варто бути в курсі подій та адаптувати свої стратегії відповідно.

Також читайте: Флуктуації ціни на токени Jupiter (JUP) під час підвищення цінності LFG Launchpool, що буде далі?

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути