Чарльз Хоскінсон критикує позицію Камали щодо криптовалют
Криптовалюта виходить на передовий план у виборчій кампанії

Чарльз Хоскінсон критикує позицію Камали щодо криптовалют Криптовалюта виходить на передовий план у виборчій кампанії

Чарльз Хоскінсон висловив свою стурбованість щодо позиції Камали щодо криптовалют

На соціальних медіа ведеться гаряча дискусія щодо майбутнього криптовалют у США. Недавно Чарльз Хоскінсон, співзасновник Cardano, поділився дуже різкими висловлюваннями через свій офіціальний акаунт X. У своєму твіті він розкритикував оптимістичні погляди на підтримку криптовалют Камали Харріс, кандидата на посаду президента США.

`Так от, після брутального висміювання протягом понад 3 років, спроби затемнювання, перешкоджання прийняттю законодавства та оголошення всіх від протоколів до бірж злочинцями, яким чином Харріс магічним чином прокинеться і стане прихильником криптовалют? Навіть не потрібно звільняти Гарі`, - написав Чарльз Хоскінсон.

Сьогодні Пол Матенсіо поділився позитивними висловлюваннями щодо позиції Камали щодо криптовалют. Він сказав, що він довіряє більше Камалі, коли мова йде про криптовалюти, ніж Трампу. Крім цього, він вважає, що криптовалюта розквітне за президентства Камали Харріс.

Незабаром після коментарів Пола Чарльз Хоскінсон різко відреагував на точку зору Пола. Він згадав агресивну поведінку Камали стосовно криптовалют за останні 3 роки. Він висловив свою стурбованість тим, як людина може називати себе прихильником криптовалют, яка колись знущалася над ринком криптовалют, заохочувала невиразність та перешкоджала регулюванню криптовалют шляхом поширення хибних чуток про них.

Чарльз Хоскінсон вважає, що Камала називає себе прихильником криптовалют лише для того, щоб залучити увагу та голоси криптоспільноти, щоб перемогти на виборах. В іншому випадку її поведінка стосовно криптовалют за останні роки була протилежною. Її відомо було як проти криптовалют, хто вважав, що криптовалютні біржі та платформи є лише місцями злочинів.

Криптовалюта стала гарячою темою у виборчій кампанії

Криптопромисловість розширюється з кожним днем, так само і криптоспільнота. Особливо в Сполучених Штатах Америки (США) криптоспільнота має чітку підтримку, і щоб не забувати про них, кандидати на посаду президента висловлюють свою стурбованість та плани щодо криптовалют.

Криптовалюта відіграє важливу роль у виборчих кампаніях, як Трамп, так і Камала стверджують, що підтримують крипто. Декілька підтримує Камалу, а решта хвалять візію Трампа щодо криптовалют. Говорячи від імені Чарльза Хоскінсона (співзасновник Cardano), він сумнівається в позиції Камали, яку називають прихильником криптовалют на підставі її минулої агресивної поведінки щодо законодавства та регулювання криптовалют.

Зараз криптовалюта стала соціальним промовч в і думки спільноти досить видимі в соціальних медіа платформах. Багато людей діляться своїми думками, застереженнями та передбаченнями щодо майбутнього криптовалют після президентських виборів.

Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Samourai та Tornado Cash у центрі судового скандалу. Ставиться питання про контроль над коштами користувачів. Рішення суду визначить майбутнє Samourai. ⚖️🔒 #криптоновини
Переглянути
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC звинуватили засновників Rari Capital у недобросовісній поведінці, включаючи недостатню інформацію для інвесторів та незареєстровану діяльність брокера. Співзасновники узгодили покарання. SEC активно контролює криптовалютний ринок, зокрема Ethereum. 🔍🚫 #крипто #SEC #RariCapital
Переглянути
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмен Том Еммер підтримує чіткі правила SEC для цифрових активів. Він критикує невизначеність та обмеження Генслера, закликаючи до сприяння інноваціям. Важливість оздушок у децентралізації та розкритті потенціалу блокчейну. 🚀🔒
Переглянути
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
Коен ігнорував закони щодо купівлі цінних паперів Wells Fargo, ризикуючи антимонопольними санкціями. Ціна акцій GameStop падає після спекулятивних рухів акційного інвестора. 📉 #GameStop #антимонопольнаставка
Переглянути