Липшаї шахрайські схеми по розсилці токенів GECKO

Липшаї шахрайські схеми по розсилці токенів GECKO

Компанія CoinGecko, агрегатор цін на криптовалюту, попереджує про шахраїв, що просувають підроблені розсилки токенів GECKO.

Агрегатор даних про криптовалюту CoinGecko попередив про шахрайські схеми роздачі токенів, закликаючи користувачів бути обережними, оскільки обманні схеми, що спрямовані на його спільноту, набирають обертів.

У повідомленні від 21 серпня на платформі Х, CoinGecko попередив своїх послідовників про місливі твердження про роздачу токенів GECKO, підкреслюючи, що компанія не має наміру запускати таку ініціативу.

`Це НЕ правда. CoinGecko наразі не має жодних токенів чи планів роздачі токенів. Завжди будьте бджними і перевіряйте свої джждки перед кліканням на будь-які посилання`, - CoinGecko.

Це попередження від CoinGecko надійшло в той час, коли на платформі Х з`явилися пости, які хибно твердять, що криптовалютний агрегатор цін `підтвердив $GECKO` роздачу токенів. Один з таких постів на Х посилається на блоговий пост CoinGecko 2020 року, в якому обговорювалася програма винагороди CoinGecko Candy, система балів для користувачів.

Цей пост підкреслив можливі майбутні розвитки, зауваживши, що `CoinGecko Candy не підлягають передачі і не є криптовалютою/токеном (наразі!)`, намекаючи на потенційні майбутні досягнення. Однак у тому ж блозі також вилилося на `фейкові ERC-20 токени-шахрайства від CoinGecko`, створені зловживальниками, радять бути обережними.

Такі шахрайські дії не є рідкістю в крипто-просторі, де шахраї часто експлуатують репутацію встановлених платформ, щоб ввести користувачів в оману.

Наприклад, у березні 2023 року MetaMask була змушена втрутитися у `хибні чутки` про неіснуючу роздачу після появи спекуляції відносно коментарів глави ConsenSys Джо Лубіна під час заходу на ETHDenver 2023, де Лубін підкреслив, що його компанія `намагається децентралізувати` MetaMask і згадав, що в компанії є плани щодо розподілу токена.

Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Кіберзлочинці затримані за крадіжку $243M криптовалюти Genesis. FBI проводить розслідування. Заморожено $9M. 😱🚔
Переглянути
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Атака на домен Ефена Лабс призвела до призупинення роботи вебсайту. Користувачам рекомендовано утриматися від взаємодії з підробленими сайтами. 😱🔒
Переглянути
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Трамп провалив запуск криптовалюти World Liberty Financial, вірогідно, зловживаючи його імям. Фейкові проекти вже встигли зловживати цим ажіотажем 😬.
Переглянути
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Огляд: Стаття попереджає про шахрайські схеми в криптовалютному світі. Не гарантовані доходи та фальшиві веб-сайти - це ознаки обману. Інвесторам рекомендується бути обережними та перевіряти автентичність платформ та продавців 🛡️.
Переглянути