Деревний адрес Ethereum (ETH) - час продавати?

Деревний адрес Ethereum (ETH) - час продавати?

Деревний адрес Ethereum (ETH) повернувся до життя: Час продавати?

4 лютого Whale Alert повідомив криптоспільноту, що активізувався сплячий адреса, який містить 100 монет Ethereum (ETH). Згідно з повідомленням, остання активність даного адресу відбулася вісім з половиною років тому.

На момент написання статті, вартість цієї криптовалюти становила 230 159 доларів. Такі рухи в ринку часто спонукають до масового продажу монет. Іноді учасник просто переводить монети на новий адрейс, не здійснюючи продажу.

Огляд курсу Ethereum (ETH)

На момент написання статті курс Ethereum (ETH) склав 2 291 доларів, підтверджуючи, що ця альткоїна сконсолідувалася в узкому діапазоні протягом останніх 30 днів. Згідно з графіком 4-годинного періоду, 9-середня пересувна (EMA-9) мав вартість 2 298 доларів, а 20-середня пересувна (EMA-20) - 2 301 долар.

Це злиття EMAs свідчить про те, що наступні рухи Ethereum можуть бути вирішальними. Трейдерам, однак, варто бути обережними стосовно перетину. Якщо 20-денна середня пересувна перетнеться зверху вниз через 9-денну, це може свідчити про так званий медвежий тренд. В протилежному випадку, падіння 20-денної середньої пересувної нижче 9-денної може означати потенційний руйнівний рух для Ethereum.

Потенційний сигнал на купівлю

На денному графіку показник Aroon свідчить про зменшення домінування ведмедів. Раніше Aroon Down (синій) становив 94,48%, але на даний момент показник знизився до 14,29%.

Однак це зменшення не означає, що бики відновлюють свою позицію. На даний момент Aroon Up (оранжевий) становить 0%, що свідчить про те, що купці зараз лише спостерігають. Ще одним індикатором, який варто враховувати, є Supertrend, який може допомогти виявити сигнали на купівлю і продажу.

За денним графіком, Supertrend показав, що сигнал на продаж з`явився на рівні 2 524 долари. Тож, якщо курс Ethereum досягне таких показників, це може бути часом для фіксації прибутку. З іншого боку, сигнал на купівлю з`явився на рівні 2 290 доларів.

Висновок

Наразі курс Ethereum пропонує можливість для покупки, а не продажу. Незалежно від сигналу, трейдерам варто бути обережними. Якщо з`явиться нова хвиля продажного тиску на ринку, курс Ethereum може впасти нижче 2 290 доларів. Але якщо цього не станеться, цифри в області 2 500 доларів можуть бути наступним кроком.

Відмова від відповідальності:

Інформація, представлена в цій статті, носить інформаційний і навчальний характер. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, зазнані в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих у статті. Користувачі рекомендують бути обережними перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з даною компанією.

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути