ETF Solana: перешкоди та невизначеність

ETF Solana: перешкоди та невизначеність

VanEck, 21Shares Solana ETFs стикаються з перешкодами, так як CBOE відкликає заявки

Після того, як BTC, ETH ETF були схвалені для торгівлі в Сполучених Штатах, декілька фондових провайдерів націлилось на Solana. ETF Solana може бути наступною великою мішенню, оскільки подані пропозиції для запропонування схожих криптовалютних ETF.

Цей оптимізм був підкріплений останнім схваленням ETF Solana в Бразилії. Це змусило експертів передбачити, що американський аналог є неминучим. Однак, останні події забросили значну тінь на ці очікування. Очікування ETF Solana

У несподіваному повороті подій Чиказька фондова біржа опціонів (CBOE) відкликала заявки на ETF Solana від управляючих активами VanEck і 21Shares.

Форми 19b-4 для ETF Solana VanEck та 21Shares, здається, були видалені з веб-сайту CBOE.

Документи SR-CboeBZX-2024-066 та SR-CboeBZX-2024-067 більше не доступні за прямим посиланням і більше не видно в BZX Pending Rule Changes.

Інша цікава річ… pic.twitter.com/t81kVGJ3uH — Summers (@SummersThings) 16 серпня 2024

Подані в червні 2024 року заявки Ванека цікаві тим, що вони є першою спробою великої американської компанії запровадити певний ETF Solana. ETF мав на меті відстежувати вартість Solana за даними цінової інформації з обраних торгових платформ через MarketVector.

Відкликання цих заявок з веб-сайту CBOE створило невизначеність щодо найближчого майбутнього ETF Solana в США.

CBOE не надав конкретних причин для відкликання, а Комісія з цінних паперів та бірж США (SEC) ще не заявила або не прокоментувала подання. Цей відсутність ясності підвищила стосовно регуляторного шляху для цих продуктів.

Вивільнення спричинило хвилю скептицизму та турботи серед фінансової спільноти. Ось інсайдери, включаючи Джеймса Сейффарта, старшого аналітика ETF в Bloomberg, попередньо вказували, що схвалення для цих ETF може бути відкладено до 2025 року.

Да...

ETF Solana не відбудеться найближчим часом за умовами поточної адміністрації. https://t.co/z18gRIFzEr pic.twitter.com/zSL5PMjDC6 — Nate Geraci (@NateGeraci) 17 серпня 2024

Остання дія CBOE співвідноситься з цими обережними передбаченнями та послужить підставою для сумнівів щодо можливості запуску ETF Solana найближчим часом. Президент ETFStore Нейт Герасі ще раз підкреслив регуляторні виклики. Він зауважив: `Гарі каже, що SOL ETF мертва за його глядачами,` вказуючи на голову SEC Гарі Генслера. Прогрес Бразилії в ETF Solana

Посеред невизначеності в США, Бразилія зробила крок вперед, схваливши свій перший ETF Solana. Ця подія підкреслює відмінний підхід до регулювання криптовалют між США та міжнародними ринками.

Схвалення Бразилії підтверджує зростаючу прийнятність цифрових активів та надає інвесторам у регіоні новий інвестиційний шлях.

За мовчання SEC та продовжуючі регуляторні перешкоди, в якості термінового завдання залишається таймлайн для ETF SOL в США невизначеним. Інвестори та спостерігачі промислу уважно відстежуватимуть події як у США, так і на міжнародних ринках, щоб оцінити потенціал ETF Solana та їх вплив на ширший ринок цифрових активів.

Подані вище ситуацій, контраст між регуляторними викликами в США та прогресом, баченим у країнах, таких як Бразилія, відіграватиме важливу роль у формуванні глобального наративу щодо криптовалютних ETF та їх інтеграції у ключові фінансові ринки. Ринкова виставка SOL

SOL побачив значний спад, впавши на понад 9,9% протягом минулого тижня до мінімуму в $139,48 станом на 16 серпня. За останні 30 днів SOL зазнав зниження на 14%, з 90-денним спадом на 18%.

Незважаючи на спад ціни та підвищену торгівельну активність, ринкова капіталізація SOL скоротилася до $64,52 мільярда. Тим не менше, це залишається п`ятою за величиною криптовалютою за даними CoinMarketCap.

Coinbase лістить Zetachain: оголошено про додавання альткоїну
Coinbase лістить Zetachain: оголошено про додавання альткоїну
Coinbase розширює список альткоїнів, додаючи Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #крипто #Coinbase #Zetachain
Переглянути
Додавання нової альткоїн-монети Aleo до Coinbase перед рішенням Федеральної резервної системи.
Додавання нової альткоїн-монети Aleo до Coinbase перед рішенням Федеральної резервної системи.
Coinbase додала нову монету Aleo (ALEO) перед рішенням Федеральної резервної системи. 🚀🪙 #крипто #Coinbase #Aleo
Переглянути
Примат Uniswap на ринку DEX: щотижневий обсяг $7.09 млрд
Примат Uniswap на ринку DEX: щотижневий обсяг $7.09 млрд
Uniswap лідирує на ринку DEX з щотижневим обсягом $7.09 млрд. В топі також PancakeSwap, ORCA, Aerodrome, Raydium, DODO, Curve, Camelot та Thorchain. 📈
Переглянути
Фізичні офіси Nemo Latam в Перу: новий спосіб купувати біткоїни з індивідуальним обслуговуванням
Фізичні офіси Nemo Latam в Перу: новий спосіб купувати біткоїни з індивідуальним обслуговуванням
У Перу зявилися фізичні магазини для купівлі та продажу біткоїнів з індивідуальним обслуговуванням, що сприяє зростанню довіри користувачів. Це вказує на зростаючий інтерес до криптовалют у країні. 🚀🇵🇪 #Peru #криптовалюти #біткоїн
Переглянути