Bitcoin ATM Схема Ошуківництва: Попередження поліції Кеноші

Bitcoin ATM Схема Ошуківництва: Попередження поліції Кеноші

Bitcoin ATM Схема Ошуківництва: Поліція Кеноші звертається до мешканців з попередженням

Відділ поліції Кеноші в даний час розслідує два заявлених випадки схем ошуківництва з використанням біткоін банкоматів, і в зв`язку з цим власті випустили попередження для мешканців, щоб зробити їх більш обізнаними та обачними щодо біткоін банкоматів: Нове спостережливе інструмент схеми ошуківництва

Здається, що шахраї у прекрасному місті Кеноша зараз досліджують нову техніку, за допомогою якої позбавляють мешканців їх зароблених важкою працею криптовалютних активів. Цього разу, зловмисники повідомляють людей на їх електронних пристроях про компрометацію їх особистих даних. Вони намагаються видати себе за тих, хто допомагає врятувати ситуацію.

Шахраї змушують вже ошукану людину перевести свої активи на `федеральний ящик`, перш ніж їх банківські рахунки будуть заморожені через компрометацію. Сказано, що двоє людей отримали подібні повідомлення від шахраїв. Їм було сказано здійснити депозит своїх коштів на біткоін банкоматах. Після цього, на їх електронні пристрої було відправлено QR-код.

Сканування цього QR-коду автоматично відправляє біткоїн, який був придбаний з біткоін банкомата, на гаманець шахраїв. Злочинці не зупинилися на цьому, замість цього вони попросили своїх жертв придбати карти передоплати та надати коди. Поліція в Кеноші стурбована тим, що шахрайство може швидко поширитися, зважаючи на те, що в регіоні є досить багато біткоін банкоматів, тому й звертається до мешканців з попередженням.

`Потерпілі мають знати, що урядові органи ніколи не зобов`язують до покупки товарів або внесення грошей для запобігання певним діям, таким як заморожування активів`, - зазначено у заяві, опублікованій відділом поліції Кеноші.

Мешканцям міста Вісконсін рекомендується звернутися до відведеної лінії підтримки у випадку шахрайства. Крім того, людей закликають звернутися до своїх друзів, родини або поліції, якщо вони підозрюють будь-яку сумнівну діяльність. Американські власті у пошуках шахраїв

Незважаючи на те, що шахраї розширюють свої стратегії та методи, американські власті залишаються на шишці в розрізі обмеження активності цих злочинців. Комісія з цінних паперів та бірж (SEC) та Міністерство юстиції (DOJ) протягом останніх кількох місяців вживали судові заходи проти низки цих злочинців.

Кілька днів тому Coingape повідомило про угоду між SEC та 51-річним Браяном Сьюеллом, який запустив онлайн курс криптовалюти, але змусив студентів інвестувати в хедж-фонд, який планував запустити. Плани Сьюелла виявились обманом, і за це він отримав звинувачення у шахрайстві з боку SEC.

Аналогічно, DOJ пред`явило Звинувачення Девіду Гілберту Саффрону, громадянину Австралії, та Вінсенту Ентоні Мацотті-молодшому, мешканцю Лос-Анджелеса, за їхню заперечену роль у складній понзі-схемі на суму $25 млн.

Навіть з відповідальністю таких правоохоронних органів, користувачам криптовалютних платформ все одно рекомендується залишатися бджолиними.

Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Кіберзлочинці затримані за крадіжку $243M криптовалюти Genesis. FBI проводить розслідування. Заморожено $9M. 😱🚔
Переглянути
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Атака на домен Ефена Лабс призвела до призупинення роботи вебсайту. Користувачам рекомендовано утриматися від взаємодії з підробленими сайтами. 😱🔒
Переглянути
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Трамп провалив запуск криптовалюти World Liberty Financial, вірогідно, зловживаючи його імям. Фейкові проекти вже встигли зловживати цим ажіотажем 😬.
Переглянути
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Огляд: Стаття попереджає про шахрайські схеми в криптовалютному світі. Не гарантовані доходи та фальшиві веб-сайти - це ознаки обману. Інвесторам рекомендується бути обережними та перевіряти автентичність платформ та продавців 🛡️.
Переглянути