Криптовалютні ігри в Telegram: Найгарячіші новинки.

Криптовалютні ігри в Telegram: Найгарячіші новинки.

Найгарячіші ігри `Клацай-і-заробляй` в Telegram, які дозволяють заробляти криптовалюту Notcoin призвели до найбільшого і найгучнішого запуску токенів для гри в цьому році, але міні-додаток Telegram це не одноразова сенсація.

Hamster Kombat вже піднявся на великі висоти за кількістю передтокенних гравців, заявляючи більше ніж 300 мільйонів користувачів до запуску на The Open Network (TON), в той час як інші ігри в Telegram набирають обертів за такою ж моделлю.

Схоже на Hamster Kombat, ігри, такі як PixelTap і Yescoin, розширюють базову концепцію `клацання` або `тапання по екрану` в забавних способах, всім вінемчаючи гравців з майбутніми нагородами в токенах для тих, хто вкладає час та запрошує своїх друзів.

Шукаєш наступну велику річ у іграх `клацай-і-заробляй` в Telegram? Ось найгучніші ігри на даний момент, і ми будемо регулярно оновлювати цей список з новими учасниками—так що слідкуйте за оновленнями.

Notcoin

Запущений на головній мережі на початку року, Notcoin є піонером цього списку - міні-додаток Telegram, який переріс у криптовалютне явище, яке все розпочало. Notcoin перетворив просте натискання на екран в розвагу, яку спробували близько 35 мільйонів гравців до завершення `фази видобутку` перед роздачею безкоштовних токенів, а потім перетворив це на токен NOT з ринковою капіталізацією близько $3 мільярдів.

Notcoin зараз розвивається в те, що один з співзасновників описав як платформу на зразок Netflix для криптовалютних ігор, наразі господарюючи за грою Lost Dogs: Таємнииця і намічаючи нові ігри, які мають приносити гравцям криптовалютні нагороди. І, здається, оригінальний досвід `клацання-і-заробляй` десь знову повертається.

Hamster Kombat

Hamster Kombat починається з основної концепції клацання на екрані Notcoin і приводить її в новому напрямку, ставлячи вас на місце генерального директора ростучої криптовалютної біржі—і ви пухнастий хом`як, звісно. Що це означає? Гра дозволяє вам інвестувати в оновлення, щоб розвивати вашу біржу, що в свою чергу приносить вам більше пасивного доходу у грі з плином часу.

Це прості речі, але цього вистачає як вторинний шар поверх основного клацання, щоб утримати вас знову повертатися. І, схоже, це працює: гра заявляє, що зараз у неї більше 300 мільйонів гравців перед запланованим TON роздачі безкоштовних токенів, яка була запланована на липень, але була перенесена на якийсь час у найближчому майбутньому.

Catizen

Catizen підходить до своїх справ з іншого боку, ніж інші ігри в цьому списку, відмовляючись від геймплею клацання на користь чогось, натхненного головоломками, як Threes та 2049. Ви просто збираєте й об`єднуєте схожих котів, що поступово допомагає вам заробляти більше монет, поки люди приходять і забирають котів з того, що є або притулок, або дитсадок зверху.

Він має веселу атмосферу, плюс набирає оберти: Catizen каже, що у них зараз більше 20 мільйонів гравців, і вони планують запуститися як на TON, так і на Ethereum layer-2 мережі Mantle. Catizen все більше оголошує більшу частку нагороди за роздачу гравцям зростає, кажучи, що вони також пожертвують 1% виручки на неприбуткові організації, які допомагають безпритульним кішкам. Зробіть це для котів!

TapSwap

Ми можемо знати це просто: TapSwap - це, по суті, версія Notcoin, яку ми бачили до того, як гра призупинила свій геймплей перед роздачею безкоштовних токенів. Тут дійсно все полягає в клацанні золотої монети, хоча ви також можете витрачати на оновлення для забезпечення пасивного доходу або заробляти більше монет за кожне клацання.

На цьому більше не було багато, хоча зараз TapSwap запустив новий режим будівництва міста під назвою Tappy Town, де ви покращуватимете будівлі та покращуватимете своє маленьке містечко. Також очікується, що це вплине на роздачу безкоштовних токенів, яка запланована на The Open Network, як очікується, в третьому кварталі 2024 року.

Yescoin

Yescoin зіграється на премісі Notcoin не лише в своєму веселому імені, але й, обмінявши геймплей клацання на прокручування. Це просто: ви побачите маленькі піксельні монети, які заповнюють екран, і ви можете взяти їх, повертаючи по ним. Час від часу ви захопите скарбницю, яка відкриється, щоб розкрити потік монет. І потім повторюєте.

Хоча це не зовсім перероблення колеса, Yescoin трохи вирушає речі і має круту атмосферу, що робить його легкою грою, яку варто тримати на увазі перед роздачею токенів TON.

X Empire

Спочатку запущений як Musk Empire, недавно перейменований X Empire в суті є `симулятором Елона Маска.` Як Hamster Kombat, це гра `клацай-і-заробляй` в основі, але потім ви витрачаєте свої зароблені монети, щоб розблокувати різні оновлення для найбагатшої людини у світі, включаючи поліпшення таких аспектів, як `Критичне мислення` та `Емпатія`, та створюєте команду навколо нього.

Все це призведе до майбутнього запуску токенів X Empire та їх розподілу на TON, який наразі планується на кінець вересня або початок жовтня. Гра також має додаткові активності, такі як видимий фондовий ринок, який може збільшувати ваші монетні лічилки, та переговори, які розгортаються як гри в камінь-ножиці-папір. Графіка: Decrypt

PixelTap

PixelTap - це гра, що поєднує в собі клікер і бій з проекту Pixelverse, який розробляє більш велику гру для вивчення та розваги в кіберпанк стилі, але спочатку вирішив запустити цю гру в Telegram. Цей міні-додаток дозволяє вам заробляти внутрішні монети гри і потім використовувати їх для покупки та оновлення роботів, яких ви потім можете взяти до бою.

Це ручна робота, оскільки вам потрібно безперервно клацати на частини екрана, щоб атакувати бота супротивника, а також створювати спеціальні атаки та намагатися захиститися. Pixelverse запустив свій токен PIXFI на Ethereum в липні, з планами розширитися на TON і продовжувати винагороджувати гравців внутрішніми користами.

Примітка редактора: Ця історія спочатку була опублікована 18 червня і останній раз оновлена з новими деталями 13 серпня.

Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Hamster Kombat готується до завершення першого сезону і випуску токенів наступного тижня. Гравці можуть очікувати аірдроп та конвертацію зароблених до цього часу токенів у токени HMSTR. Очікується, що це може стати проблемою для мережі TON. ⚔️🎮🐹
Переглянути
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Binance запустив гру Moonbix у Telegram для отримання криптовалютних винагород. Участь проста, можна отримати бонус за запрошення друзів. Гра відмінно поєднує геймінг з криптовалютами. 🔥🎮🚀
Переглянути
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Tap-to-earn геймінг - новий тренд у мобільному геймінгу, ставши популярним через простоту та можливість заробляти. Цей стиль геймінгу швидко розвивається, залучаючи все більше користувачів усього світу через платформу Telegram. Цей розвиток відкриває нові можливості для користувачів та розширює ринок геймінгу. Додаток необхідно вказати, що з використанням блокчейн технологій цей ринок може ще більше зрости. 🙂📱🎮💰🚀
Переглянути
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Hamster Kombat продовжує збирати популярність. Карт комбінацій та шифр-коди - ключові елементи гри. 🔥
Переглянути