Найшвидше зростаючий спот Ethereum ETF досяг 1 млрд. доларів

Найшвидше зростаючий спот Ethereum ETF досяг 1 млрд. доларів

Чорна рок Ethereum ETF на шляху до досягнення відтоків на суму 1 млрд. доларів

Ефіріум біржовий фонд (ETF) від BlackRock, під назвою iShares Ethereum Trust, може стати першим у США фондом Ethereum, що досягне 1 млрд. доларів в чистих відтоках. ETF, який торгується під позначкою ETHA, за три тижні після свого запуску залучив приблизно 901 млн. доларів в чистому капіталі та успішно рухається до відзнаки, показує інформація Farside Investors. Потік Ethereum ETF - Джерело: Інвестори Farside

Нейт Герасі, президент The ETF Store, впевнений, що ETHA досягне 1 млрд. доларів відтоків на цьому тижні, додаючи, що це один із шести найуспішніших запусків ETF у цьому році. iShares Ethereum ETF залучив понад 900 млн. доларів менше ніж за 3 тижні...

Майже впевнено, що досягне *1 млрд. доларів* на цьому тижні моєї скромної думки.

Як зазначався раніше, ETHA вже входить до шестірки найуспішніших запусків 2024 року (4 з 5 інших - це фонди spot btc ETF).

— Нейт Герасі (@NateGeraci) 12 серпня 2024

Фонд BlackRock, що пропонує пряму експозицію до біткоіна (BTC), під назвою iShares Bitcoin Trust або IBIT, був першим фондом Bitcoin ETF, що досяг відтоків на суму 1 млрд. доларів. Завдяки постійним, масштабним відтокам, фонду знадобилося всього чотири дні, щоб перетнути цей рубіж.

Дані ETF BlackRock вказують на повільнішу швидкість накопичення Ethereum порівняно з біткоїном. Попит на Ethereum ETFs, хоч і зростає, поки що не відповідає рівню зацікавленості, яке бачили в Bitcoin ETFs. Однак це не зовсім несподівано.

Мартін Лайнвебер, директор дослідження та стратегії цифрових активів в MarketVector Indexes, раніше заявив, що він розраховує на більш скромні відтоки в ефіріеві ETF порівняно з великими відтоками, які бачили в біткоїнових ETF, які залучили мільярди за короткий час.

Ерік Балчунас, популярний аналітик ETF Bloomberg, оцінив, що попит на спот Ethereum ETFs може становити близько 15-20% від того, що бачиться в біткоїнових ETF. Його прогноз був зроблений після історичного затвердження цих продуктів у травні.

ETHA від BlackRock може бути найшвидше зростаючим спот Ethereum ETF, але конкуруючий фонд Grayscale, Grayscale Ethereum ETF (ETHE), все ще панує над керованими активами, незважаючи на майже $2,3 мільярдів відтоків з моменту перетворення зі співтовариства.

ETHE в даний час утримує активи на суму 4,9 млрд. доларів в біткоїні, тоді як ETHA має понад 761 млн. доларів активів під управлінням (AUM). З поточною швидкістю нагромадження ETHA може невдовзі перегнати ETHE за AUM.

Є можливість, що ETHA може очолити ринок Ethereum ETF, але потрібно більше спостережень, особливо коли Grayscale вже пропонував свій Ethereum Mini Trust.

Колишній субфонд був заповнений 10% активів співтовариства і тепер має 935 млн. доларів у AUM. Незважаючи на постійний приплив капіталу в цей недорогий фонд, його чисті відтоки все ще скромні порівняно з відтоками ETHA від BlackRock.

IBIT від BlackRock випередив Bitcoin ETF від Grayscale (GBTC) та став найбільшим спот фондом Bitcoin за обсягом власності біткоїнів. На сьогодні фонд має близько 348 000 BTC, що оцінюється приблизно у 21 мільярд доларів.

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути