Shrapnel: ранній доступ до шутера з NFT на Epic Games Store

Shrapnel: ранній доступ до шутера з NFT на Epic Games Store

Shrapnel, шутер з NFT, ранній доступ до якого запущено на платформі Epic Games Store

З такою загостреною надією вітався ігровий проект Shrapnel - шутер від першої особи, побудований на основі NFT та криптовалюти Avalanche. Він оголосив, що ранній доступ до комп`ютерної гри вже можна отримати через популярний маркетплейс Epic Games Store.

Але ця версія раннього доступу, відома як Shrapnel Training Exercises One або STX1, доступна лише для тих, хто придбав один з Extraction Pack NFT-пакетів гри. Shrapnel пропонує серію триденних ігрових вікон тривалістю близько восьми годин на день.

За словами студії Neon, вже близько 3 тисяч людей придбали NFT, ціна яких коливається від 20 до 100 доларів залежно від включених функцій та переваг.

У кінцевому підсумку, Shrapnel запуститься як повноцінна безкоштовна гра у 2025 році. Але ця перша версія раннього доступу, яка попередньо повинна була бути випущена у грудні, призначена для привернення підтримки та забезпечення можливості залучати відгуки від прихильників гри. Гравці також можуть отримувати винагороди з відповідного фонду громади.

`Протягом створення та розвитку Shrapnel відгуки нашої страсті до гри завжди були безцінними, формуючи те, що вона є сьогодні`, - сказав генеральний директор Марк Лонг. - `Ми мріяли про розрив зі стандартами традиційного розробника ігор, і наш ранній доступ дозволяє гравцям зайняти місце керування, допомагаючи нам рухатися у напрямку гри з AAA-якістю блокбастера від першої особи.`

`Це і страшно, і захоплююче`, - продовжує він. - `Але завдяки нашій громаді, яка стоїть за нами, ми будемо продовжувати усіма силами виконувати наше обіцянку – слухати, винагороджувати і давати можливість гравцям і творцям втілювати свої ідеї в життя`.

У жовтні Neon оголосив збору $20 мільйонів у серії А фінансування. Ранній доступ Shrapnel став можливим після того, як в листопаді стало відомо, що шість засновників компанії Neon подали позов проти більшістю акціонерів студії, звинувачуючи їх у замаху, що призвів до `серйозної шкоди` для компанії.

Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Hamster Kombat готується до завершення першого сезону і випуску токенів наступного тижня. Гравці можуть очікувати аірдроп та конвертацію зароблених до цього часу токенів у токени HMSTR. Очікується, що це може стати проблемою для мережі TON. ⚔️🎮🐹
Переглянути
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Binance запустив гру Moonbix у Telegram для отримання криптовалютних винагород. Участь проста, можна отримати бонус за запрошення друзів. Гра відмінно поєднує геймінг з криптовалютами. 🔥🎮🚀
Переглянути
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Tap-to-earn геймінг - новий тренд у мобільному геймінгу, ставши популярним через простоту та можливість заробляти. Цей стиль геймінгу швидко розвивається, залучаючи все більше користувачів усього світу через платформу Telegram. Цей розвиток відкриває нові можливості для користувачів та розширює ринок геймінгу. Додаток необхідно вказати, що з використанням блокчейн технологій цей ринок може ще більше зрости. 🙂📱🎮💰🚀
Переглянути
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Hamster Kombat продовжує збирати популярність. Карт комбінацій та шифр-коди - ключові елементи гри. 🔥
Переглянути