Проблеми з ETF на Ethereum

Проблеми з ETF на Ethereum

Ось чому ETF на Ether, такі як ETHA, FETH, ETHW та інші, мають проблеми

Ціна Ethereum відступила протягом трьох тижнів навіть після того, як Комісія з цінних паперів та бірж (SEC) схвалила спот-ETF на ETH. Вона скоротилася до $2,118 на цьому тижні, оскільки Bitcoin, альткоїни та акції рухнули. Чому ETH впав

Ефір також втратив розмах після того, як Jump Trading продовжила викидати свої токени. Недавні дані від Arkham показали, що активи Jump стрімко знизились за останні кілька тижнів і зараз становлять понад $368 мільйонів. Jump в даний час утримує токени Ether на суму понад $20 мільйонів.

Тим часом, Ефір виступив слабо через слабий надходження коштів до своїх ETF Ethereum.

Дані від DeFi Llama показують, що Grayscale Ethereum Trust (ETHE) все ще є найбільшими ETF на Ethereum, за якими слідують iShares Ethereum Trust (ETHA), Fidelity Ethereum ETF (FETH) та Bitwise Ethereum Fund (ETHW). Ці фонди утримують понад $4,99 мільярда, $743 мільйона, $281 мільйон та $232 мільйона відповідно.

Однією з причин падіння ETF є те, що, як ми бачили з Bitcoin ETF в січні, багато власників фонду Grayscale продали свої активи і перейшли до інших ETF. Крім того, у фонду витрата складає 2,50%, одна з найвищих в індустрії ETF.

У цьому випадку багато інвесторів перейшли на інші більш дешеві фонди, за найменшою витратою коштів Grayscale Mini Ethereum Trust в 0,15%.

...

Такі переваги, вартість і зберігання їх у кошельках. Це має сенс, оскільки ETF на державні лінії створені для відслідковування ціни Ethereum, що означає, що вони є високо корельовані.

Добрим прикладом цього є золото та його ETF. Як показано нижче, золото зросло на 26,95% за останні 12 місяців, тоді як iShares Gold Trust (IAU) та SPDR Gold Trust (GLD) виріс на 26,3% і 26,49%.

...

Ще одна головна причиною чому інвестори уникають ETF на Ethereum - це суттєві комісійні. У Grayscale Ethereum ETF становить 2,50%, що означає, що $100,000 інвестування коштуватиме $2,500 щороку.

...

Витрати, які отримують 3.95%, підраховані загальні фактори. Настільки, інвестори втрачають 4,2% річних у виборі можливостей. Втрата вибору можливостей є великою, коли ви зважуєте на повторне вкладення, процес, в якому готівка в рідинних платформах ставиться знову, генеруючи більше прибутку.

...

Для того, щоб було зрозуміло, існують переваги інвестування в ETF на Ethereum, включаючи зручність використання та те, що управління цими фондами легше, ніж у реальних токенах. Вони також більш ліквідні. Однак, переваги покупки та розміщення їх переважають над останнім.

Цей пост був перший опубліковано на Invezz

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути