Критична зона цін для Ethereum: деталі смертного хреста

Критична зона цін для Ethereum: деталі смертного хреста

Критична зона цін для Ethereum виявлена під час утворення “смертного хреста”: деталі

Ethereum, друга за розміром криптовалюта за капіталізацією ринку, виявила важливу зону попиту під час утворення `смертного хреста`.

За словами Алі Мартінеса, криптоаналітика, найважливіший рівень підтримки для Ethereum знаходиться між $2,314 та $2,435. Цей діапазон особливо важливий, оскільки саме тут знаходиться майже 2,14 мільйона адрес, які колективно придбали 51,67 мільйонів ETH.

The most important support level for #Ethereum is between $2,314 and $2,435, where 2.14 million addresses acquired 51.67 million $ETH!

Смертний хрест, технічний аналіз, який вказує на можливий спадний рух, виникає, коли короткий рухливий середній перетинається знизу з довготривалим рухливим середнім. У випадку Ethereum, 50-денний SMA перетнувся знизу з 200-денним SMA, що призвело до смертного хреста на щоденних графіках Ethereum.

На момент написання ETH торгувався в зеленій зоні на рівні $2,595. Існують два потенційні сценарії для ціни Ethereum в контексті виділеної важливої зони попиту. По-перше, це сигнал можливості сильної купівельної активності, яка може утримати Ethereum від подальшого падіння у разі зниження ціни. Однак, якщо цей рівень підтримки не утримається, Ethereum може зазнати глибшого падіння, можливо, повертаючись до нижчих рівнів цін.

Ethereum, друга за розміром криптовалюта за капіталізацією ринку, піднялася до рівня $2,708 на торговельній сесії у п`ятницю, оскільки крипторинок продовжував відновлювати втрачену в понеділок землю.

Після даних про робочі місця у п`ятницю підвищилися страхи, що економіка США входить у рецесію, спровокувавши розпродаж у Волл-стріт, цифрові активи почали тиждень з не найкращого боку. У понеділок японська єна зростала проти долара, спонукаючи до хвилювання настроїв.

Однак, стурбованості щодо економіки США здалися наразі після того, як опубліковані в четвер статистичні дані показали, що кількість заявок на допомогу по безробіттю знизилася порівняно з попереднім тижнем.

Ціна Ethereum наразі зросла на 3,05% за день, за даними CoinMarketCap, хоча за тиждень вона все ще знизилася приблизно на 18%.

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути