Прорив Ефіру, Зелене Світло для Оптимізму, Ралі Aave

Прорив Ефіру, Зелене Світло для Оптимізму, Ралі Aave

Ефіріум супер недооцінений і готовий до великого росту, - каже аналітик Міхаель ван де Поппе - Але є один підвоєну

Широко відомий аналітик та трейдер Міхаель ван де Поппе вважає, що Ефіріум (ETH) може раптово розпочати масштабний рывок з однієї основної причини.

Ван де Поппе каже своїм 722 000 фоловерам на платформі соціальних медіа X, що витрати на спотові біржові фонди ЕФіріуму перевищують новий попит, що, на його думку, є позитивним каталізатором.

“Подача ефіріуму була створена у 2024 році: 160 мільйонів доларів. Чистий приплив до ЕФТ ЕФіріуму за останні два дні: 150 мільйонів доларів. Попит перевищує подачу”.

Проте, аналітик вважає, що велика ралі ефіру ймовірно залежатиме від того, чи будуть продовжуватися внески до ЕФТ.

“Я думаю, що Ефіріум супер недооцінений і готовий до великої ралі, якщо цей приплив буде триматись”.

Аналітик вважає, що Ефіріум може стрибнути до приблизно 4000 доларів протягом кількох тижнів, якщо він зможе утримати 2600 доларів як підтримку на тижневій діаграмі.

“Другий сценарій стався для ЕФТ, який був набагато глибшим, ніж очікувалося. Однак я думаю, що, якщо Ефіріум закриється вище 2600 доларів, ми бачили фактично низький рівень і готові до великого підйому вгору. Припливи супер позитивні”.

Ефіріум торгується за 2496 доларів на момент написання, що вище на 3,7% за останні 24 години.

Аналітик також каже, що крипторинок може досягти дна після глибокої корекції цього тижня і вказує на можливі ралі для проектів, таких як рішення масштабування Ефіріуму - Оптимізм (OP).

“Цей тиждень надає великі тижневі свічки. Глибока лікарня, але швидке повернення і деякі навіть стають зеленими. Я вважаю, що існує значуща ймовірність, що ми насправді бачили низький рівень. Значуща свічка також на OP”.

Оптимізм торгується за 1.32 долара на момент написання, що вище на 5.4% за останні 24 години.

Нарешті, аналітик передбачає великий прорив для протоколу грошового ринку Aave (AAVE) після консолідації на рівні 100 доларів.

“Один з найбільш перспективних графіків в крипто - AAVE. Децентралізована фінансова система ДеФі виглядає чудово для великого робігу”.

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути