Торгівля опціонами на ETF на основі Ethereum - новини

Торгівля опціонами на ETF на основі Ethereum - новини

Table of Contents
How does spot Ethereum ETF options trading work?
Ethereum spot ETFs receive approval
BlackRock options strategies
Should BlackRock approve the new product?

Згідно з документом, опублікованим на веб-сайті Комісії з цінних паперів та бірж США, представники Nasdaq та BlackRock попросили регулятора дозволити торгувати опціонами на iShares Ethereum Trust ETF (ETHA), єдиний ETF на основі Ethereum, внесений до списку на біржі Nasdaq.

Опублікований документ пропонує змінити правила для внесення до списку та торгівлі опціонами на Trust. Біржа пропонує розширити список ETF, які підходять для торгівлі на біржі згідно з опціонами, включивши Trust.

Експерти повідомили, що BlackRock потребує схвалення від SEC, Комісії з торгових ф`ючерсів та опціонів, а також Корпорації по операціям з опціонами для торгівлі опціонами на ETF на основі Ethereum.

Біржа Nasdaq продовжує чекати на схвалення для торгівлі опціонами на ETF на основі Bitcoin.

Як працює торгівля опціонами на ETF на основі Ethereum?

Опціони - це контракти, які дозволяють покупцеві опціону купувати або продавати базовий актив у визначений час та за ціною.

BlackRock пропонує новий продукт, який дозволить інвесторам купувати ETH та використовувати засіб хеджування для задоволення їхніх потреб у інвестуванні.

Після схвалення торгівлі на ETF на основі Ethereum, багато фінансових установ, включаючи BlackRock та Fidelity, шукали схвалення для створення фондів з криптовалютами. Їхня мета полягала в тому, щоб дозволити інвесторам торгувати Ethereum у вигляді паїв фондів без прямого взаємодії з криптовалютою

BlackRock вже випустила два нових ETF, які використовують стратегії опціонів на американські акції.

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути