Шиба Іну, Доджкойн та Нейро: Вельмишановне Криптовалютне Трио

Шиба Іну, Доджкойн та Нейро: Вельмишановне Криптовалютне Трио

Top Exchange Calls Shiba Inu, Dogecoin, and Neiro ‘Ultimate Crypto Trio’

На чолі криптовалютної біржі LBank урочисто хвалять Shiba Inu (SHIB), Dogecoin (DOGE) та Neiro Ethereum (NEIRO), описуючи їх як вельмишановне криптовалютне трио.

Таке зізнання висловлено вчора. Згідно з дописом на X, LBank попросила своїх прихильників вказати, чи це так зване `вельмишановне криптовалютне трио` виступить за піднесення ринку мемкойнів. Чи має NEIRO відтворити ралі SHIB та DOGE цього сезону?

Характеристика LBank щодо SHIB, DOGE та NEIRO як вельмишановного криптовалютного трио є помітним досягненням для проекту Neiro, враховуючи його значно новіший статус порівняно з SHIB та DOGE. NEIRO спричинив шалений рух з початку свого запуску 27 липня 2024 року.

Зростаючий інтерес до Neiro Ethereum пояснюється його вражаючим зростанням від скромної ціни до $0.21 всього за кілька днів. Внаслідок цього вражаючого руху кілька ринкових спостерігачів передбачили, що NEIRO може стати SHIB та DOGE цього бикового циклу.

Все добре відомо, що Dogecoin та Shiba Inu зафіксували значне зростання цін під час бикового циклу 2020/2021 років. Наприклад, команда за Shiba Inu наголосила, що ціна SHIB зросла на 150,000,000% всього за рік після її запуску 1 серпня 2020 року. Так само DOGE відчув значний ралі, зросши на 9,884% між січнем та травнем 2021 року.

Цікаво, що NEIRO показує ознаки того, що він може повторити це досягнення в биковому циклі 2024/2025 років. Команда Neiro взяла за основу схожий маркетинговий тактику, яку використовував Shiba Inu в 2021 році, подарувавши співзасновнику Ethereum Віталіку Бутеріну 4.08% від загальної кількості токенів NEIRO, або 17.15 мільярдів токенів.

Однак незабаром після того, як Бутерін отримав токени, він продав їх за 44.53 ETH, що складало $112,448, 4 серпня. Це призвело до різкого спаду ціни NEIRO. Також великий спад криптовалют, який був помітний 5 серпня, мав песимістичний вплив на цінову дію NEIRO.

Тем не менш, NEIRO відразу після волатильності відновився, і аналітики передбачають, що токен може незабаром досягти $0.50. Інвестори булішують на NEIRO

Тим часом, LunarCrush недавно звернуло увагу на соціальні та торговельні показники NEIRO, наголошуючи, що токен зареєстрував новий історичний максимум на рівні $0.2187. Цікаво відзначити, що NEIRO перевершив цей рекорд сьогодні, а його ATH наразі становить $0.2531.

Враховуючи його вражаючий рух вгору, LunarCrush вказав, що 83% усіх публікацій, що стосуються NEIRO, були булішими. Супроводжуюче зображення показує, що настрій щодо NEIRO збільшився на 15.3%, а його соціальна домінантність зросла на 18.8% протягом останнього тижня.

Додатково, кількість публікацій, створених для токену, збільшилася на 118.7%, а ті з взаємодією підскочили на 244.9% протягом цього періоду.

Coinbase лістить Zetachain: оголошено про додавання альткоїну
Coinbase лістить Zetachain: оголошено про додавання альткоїну
Coinbase розширює список альткоїнів, додаючи Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #крипто #Coinbase #Zetachain
Переглянути
Додавання нової альткоїн-монети Aleo до Coinbase перед рішенням Федеральної резервної системи.
Додавання нової альткоїн-монети Aleo до Coinbase перед рішенням Федеральної резервної системи.
Coinbase додала нову монету Aleo (ALEO) перед рішенням Федеральної резервної системи. 🚀🪙 #крипто #Coinbase #Aleo
Переглянути
Примат Uniswap на ринку DEX: щотижневий обсяг $7.09 млрд
Примат Uniswap на ринку DEX: щотижневий обсяг $7.09 млрд
Uniswap лідирує на ринку DEX з щотижневим обсягом $7.09 млрд. В топі також PancakeSwap, ORCA, Aerodrome, Raydium, DODO, Curve, Camelot та Thorchain. 📈
Переглянути
Фізичні офіси Nemo Latam в Перу: новий спосіб купувати біткоїни з індивідуальним обслуговуванням
Фізичні офіси Nemo Latam в Перу: новий спосіб купувати біткоїни з індивідуальним обслуговуванням
У Перу зявилися фізичні магазини для купівлі та продажу біткоїнів з індивідуальним обслуговуванням, що сприяє зростанню довіри користувачів. Це вказує на зростаючий інтерес до криптовалют у країні. 🚀🇵🇪 #Peru #криптовалюти #біткоїн
Переглянути