Рекордні обсяги торгівлі біткоїн-фючерсними ETF досягли $2 млрд. у перший день

Рекордні обсяги торгівлі біткоїн-фючерсними ETF досягли $2 млрд. у перший день

Обсяги щоденних угод з біткоїн-ф’ючерсними ETF досягли рекордної позначки в $ 2 млрд. в перший день для фондів на місці. Обсяг торгівлі біткоїн-ф’ючерсними ETF, включаючи ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO), VanEck Bitcoin Strategy ETF (XBTF) і Valkyrie Bitcoin Strategy ETF (BTF), досягнув нового рекорду в $ 2 млрд. учора в межах великого першого дня для 11 новозапущених біткоїн-фондів на місці.

Цей віхідний показник було досягнуто всього наступного дня після досягнення попереднього рекорду в $ 1,4 млрд., за даними інформаційної панелі The Block.

ProShares Bitcoin Strategy ETF, перший продукт біткоїн-ETF у США, запущений в жовтні 2021 року, контролює щоденний обсяг торгівлі біткоїн-ф`ючерсних ETF на $ 1,97 млрд. або 97% від рекордних $ 2 млрд. учора.

`BITO розбив свій рекорд обсягів у цей історичний день з 2 млрд. угод`, - написав Ерік Балчунас, аналітик Bloomberg ETF, у Twitter. `Можливо, деяку кількість це розкуплення, але я думаю, що головною причиною є те, що ліквідність BITO буде служити цілі маркет мейкера на довгий час`.

8 січня ProShares біткоїн-ф’ючерсний ETF набрав рекордний обсяг активів понад $ 2 млрд. до закриття ринку, повідомив глобальний інвестиційний стратег ProShares Симеон Хайман The Block у вівторок. Він також додав, що BITO зросло на 10% на минулому тижні з $ 1,8 млрд. 2 січня і на 18% за останній місяць з $ 1,7 млрд. 9 грудня 2023 року.

BlackRock очолив групу серед фондів на місці біткоїну, які розпочали торгуватися учора, з 11 новозатвердженими продуктами, що запустили понад 700 000 угод, зазначає Балчунас, і загальний обсяв угод становить понад $ 4,5 млрд. згідно з даними від Yahoo Finance, скомпільованими The Block.

Spot біткоїн-ETF BlackRock (IBIT) досяг обсягу торгівлі в $ 1,05 млрд., перевищивши $ 1 млрд. перший обсяг торгівлі біткоїн-ф’ючерсними ETF BITO в 2021 році, а ETF FBTC від Fidelity досяг практично $ 685 млн.

Конвертований продукт Spot біткоїн-ETF Grayscale (GBTC) згенерував більший обсяг торгівлі, ніж обидва зазначені, і становив близько $ 2,3 млрд. Однак неясно, яка частина обсягу Grayscale може бути плином капіталу з інструменту.

Вважається, що більшість обсягу Grayscale скоріш за все є `продажами`, а не притоком нового капіталу. `Дуже легко дати доводи, що більшість цього обсягу було збуту [фонду Grayscale] і купівлі інших ETF наразі`, - додав аналітик Bloomberg ETF Джеймс Сейфарт. Одночасно, оскільки ETF BlackRock і Fidelity є новими, ймовірно, більшість обсягу торгівлі їх продуктів складається з ринкових вступів капіталу.

ARK 21Shares біткоїн-ETF (ARKB) згенерував обсяг торгівлі в $ 278 млн. у перший день, а Bitwise (BITB) - $ 122 млн. Залишкові ETF Franklin Templeton (EZBC), Invesco Galaxy (BTCO) і VanEck (HODL) спостерігали обсяг торгівлі нижче $ 100 млн. В той час, як обсяги торгівлі Valkyrie (BRRR), WisdomTree (BTCW) і Hashdex (DEFI) все ще залишаються нижче $ 10 млн.

`Це найбільший перший день в історії ETF`, - сказав Балчунас.

Найкращи Урядові Біткоїнові Рейтинги: США, Бутан та Сальвадор
Найкращи Урядові Біткоїнові Рейтинги: США, Бутан та Сальвадор
🔝🌍 США лідер урядового утримання біткоїну з резервами $12.16 млрд, за ними - Обєднане Королівство, Бутан та Сальвадор. 🇺🇸🇬🇧🇧🇹🇸🇻 Національні стратегії відрізняються: активність, пасивність, фокус на біткоїн. 🔄💰 Важливо стежити за діями країн у цифровому просторі.
Переглянути
Криптовалютний ринок: вихід з ведмежої фази - Кутс
Криптовалютний ринок: вихід з ведмежої фази - Кутс
Кутс вважає, що крипторинок може завершувати ведмежу фазу зі зростанням ліквідності. Вершити він підкріплює аналізом альткоїнів та збільшенням грошового обігу. Біткоїн піднявся на 6% до $63,343. 🔮📈
Переглянути
Прорив до рекордних цін Біткойн: аналіз минулих циклів
Прорив до рекордних цін Біткойн: аналіз минулих циклів
Біткойн може рости до $108,000-$155,000, згідно з аналізом попередніх циклів ринку. Зараз ми спостерігаємо середньоциклову корекцію, але можливий прорив до нових рекордів найближчим часом. 🚀
Переглянути
Прогноз ціни Bitcoin: $125,000 при перемозі Трампа, $75,000 при перемозі Харріс - Standard Chartered
Прогноз ціни Bitcoin: $125,000 при перемозі Трампа, $75,000 при перемозі Харріс - Standard Chartered
Standard Chartered прогнозує рост Bitcoin до $125,000 у разі перемоги Трампа та до $75,000 - у разі перемоги Харріс. Стимулом є зниження ставки Федеральної резервної системи та макроекономічні фактори. Слід очікувати позитивні зміни у цифрових активах. 🚀📈🔥
Переглянути