Upland оголошує перший продаж в Ethereum (ETH) в метавсвіті

Upland оголошує перший продаж в Ethereum (ETH) в метавсвіті

Анонс Upland: перший продаж в Ethereum (ETH) в метавсвіті

Upland, метавсвіт, який базується на EOS, оголосив про перший продаж пакета в Ethereum (ETH) виключно.

Гравці зможуть отримати винагороди та відчути унікальні враження. Водночас ідея полягає в стимулюванні користувачів підключати свої гаманці до MetaMask, у зв`язку з запуском токена Sparklet.

Upland: метавсвіт, базований на EOS і продаж його першого набору в Ethereum (ETH)

Upland, метавсвіт Play-To-Earn, розроблений на блокчейні EOS, оголосив про запуск свого першого Ethereum (ETH) пакету, хоча з невеликим затримкою.

Через технічні проблеми нам доведеться затримати продаж пакету ETH тільки на декілька днів.

На жаль, проблема вимагатиме у гравців повторно зареєструватися після вирішення. Ми цінуємо ваше терпіння, працюючи над вирішенням проблеми, і оголосимо про відновлення реєстрації. Дякуємо всім!

https://t.co/MjGZNCPzTn — Upland (@UplandMe) 1 лютого 2024

`Через технічні проблеми нам доведеться затримати продаж пакету ETH на декілька днів. Нажаль, після вирішення проблеми гравцям доведеться повторно зареєструватися. Ми цінуємо ваше терпіння і оголосимо про відновлення реєстрації. Дякуємо всім!`

Ми хотіли б оголосити про значний крок вперед у наших продажах: введення продажу ETH! Це дозволить вам отримати ексклюзивні властивості в Беверлі-Хіллз, втрачені властивості, Spark та навіть знакові місця!

За допомогою лише Ethereum (ETH) гравці можуть отримати унікальні винагороди та враження. Однак для доступу до пакету ETH необхідно підключити свій гаманець до MetaMask.

На практиці метавсвіт, присвячений купівлі та продажу властивостей, хотів розробити стратегію, яка стимулює користувачів підключати свої гаманці до MetaMask в очікуванні майбутнього запуску токена Sparklet.

Пропозиція буде доступна в магазині протягом наступних кількох тижнів, хоча, через невирішену проблему, користувачам буде потрібно повторно зареєструватися на порталі.

Upland: метавсвіт спонукає до транзакцій в Ethereum (ETH) перед запуском Sparklet

На новому Sparklet, який скоро вийде, є утилітарним токеном і буде служити творцям для створення цінного контенту у метавсвіті. На офіційному сайті Sparklet описують так:

`Sparklet є необхідним ресурсом для підприємців для створення контенту, вражень та товарів за допомогою простих засобів без коду.`

Щоб отримати доступ до нового токена, користувачам потрібно використовувати гаманець MetaMask. Тому пакет ETH є запрошенням до криптоспільноти з інтегруванням їх гаманців з MetaMask.

У будь-якому випадку, Upland також зазначає, що кожний пакет ретельно підібраний, щоб включати в себе високоцінні властивості, інтегрованих з бонусом Spark.

Щоб зробити його ще більш ексклюзивним, Upland зробив пакет ETH єдиним способом для гравців отримати доступ до властивостей Беверлі-Хіллз в метавсвіті.

Рейтинг найкращих блокчейн-ігор та порівняння з Axie Infinity

Учора, у червні 2022 року, Upland обійшов відому блокчейн гру Axie Infinity, посівши четверте місце у рейтингу найкращих блокчейн ігор.

Наразі, за даними DappRadar, Upland впав на 21-у позицію. У цьому рейтингу враховуються дані про унікальні активні гаманці (Unique Active Wallet - UAW), а в Upland наразі зареєстровано понад 21 000 UAW.

Тим не менше, Upland все ще перебуває вище популярної гри Axie Infinity на блокчейні Ethereum. Фактично, Axie Infinity сьогодні посідає 25-е місце з понад 17 000 UAW.

Найбільший ринок для творців в Індії: вплив The Sandbox
Найбільший ринок для творців в Індії: вплив The Sandbox
У Індії на платформі The Sandbox популярність зростає. За останній рік користувачів подвоїлося до 350,000. Планується досягти 1 мільйона користувачів протягом двох років. Успіх проекту повязаний з венчурними ініціативами та навчальними програмами в країні.Індія - це новий лідер ринку контенту в меншому масштабі Планети Сінти емодзі. 🚀🇮🇳
Переглянути
Автор Ніл Стівенсон дебютує з новим проектом метавсвіту Artefact
Автор Ніл Стівенсон дебютує з новим проектом метавсвіту Artefact
Ніл Стівенсон та Wētā Workshop планують новий метавсвітний проект Artefact на блокчейні, сприяючи участі творців та споживачів у творчому процесі. Платформа обіцяє інтеграцію з AI та спільне створення. 🚀🔮📚
Переглянути
Спад цін в Метавсвіті: причини та наслідки.
Спад цін в Метавсвіті: причини та наслідки.
🚨 Середня ціна на підлогу Sandbox катастрофічно впала на 95% з піку в 2021 році. Спад повязують з загальною кризою в Метавсвіті. Великі гравці шукають шляхи виживання, пристосовуючись до нових умов. Meta, Microsoft, Nvidia і Alphabet продовжують інвестувати у Метавсвіт. 🔥📉 #крипто #Метавсвіт #Sandbox
Переглянути
Illuvium та Samsung: партнерство на Gamescom
Illuvium та Samsung: партнерство на Gamescom
🚀 Illuvium та Samsung обєднались для метавсесвіту на Gamescom. Цифрова конвергенція та захоплюючі враження на передових Web3 телевізорах Samsung. Учасники можуть випробувати ігри та виграти NFT GEN3RATOR. Партнерство відкриває нову цифрову еру. 🎮🔥 #Illuvium #Samsung #Gamescom #інновації
Переглянути