Натяк на запуск гри Doom на Cardano Hydra

Натяк на запуск гри Doom на Cardano Hydra

Засновник Cardano натякає на дату запуску ігри Doom на платформі Cardano Hydra

Чарльз Госкінсон, засновник Cardano, натякає на можливу дату запуску ігри з 90-х років Doom на масштабному рішенні Hydra від Cardano.

Зокрема, він розкрив це у пості на X сьогодні, підказуючи, що прихильники можуть мати можливість пограти в гру на майбутній конференції Rare Evo в Лас-Вегасі, Невада. Для неініційованих, розрадну конференцію Rare Evo розплановано на 15-17 серпня, з Госкінсоном в якості одного з викладачів.

У своєму останньому розкритті, засновник Cardano поділився посиланням на гру, яка, судячи з усього, є розширенням офіційної платформи Hydra.family. На момент публікації інформації, гра ще не є готовою до гри, і на офіційному посиланні написано “Скоро”.

У окремому розкритті, Трім Моке Брусет, консультант з блокчейну та менеджер продукту у компанії Input Output Hong Kong (IOHK), натякнув на наближений запуск за допомогою цікавої GIFки сьогодні. Брусет також поділився посиланням на офіційну платформу Hydra Doom.

Doom запускається на Cardano Hydra

Цікаво, що останні розкриття відбулися майже через три місяці після того, як Госкінсон офіційно підтвердив плани запустити Doom на Hydra. Засновник Cardano заявив про ці плани в пості на X, де було показано 37-секундний геймплей Doom. “Приходить на Hydra,” - зауважив він, не надавши додаткової інформації.

Doom - це гра від першої особи або першособний стрілець, випущена американською компанією id Software у 1993 році. Вона слідує за космічним морським піхотинцем на ім`я Думгай у битві зі зловісними силами.

Відома своєю тривимірною графікою та швидкими діями, Doom є одним з найбільших впливів за популярністю жанру FPS та мультиплеєрних смертельних матчів. Її успішна гра породила численні продовження, спін-оффи та спільноту модування.

Після його попереднього розкриття про приведення Doom на Hydra, Госкінсон підкреслив, що для гри на Cardano, вона існуватиме як смарт-контракти на головах Hydra. Минулого місяця IOHK також підтвердила, що прихильники зможуть приєднатися до них на Rare Evo, щоб грати у Hydra Doom офлайн або онлайн.

Госкінсон завжди був висловлений щодо своєї прихильності до ігор, при цьому деякі з найраніших рольових ігор (RPGs) протягом його особистих фаворитів. У травні 2020 року засновник Cardano розкрив свою намір відновити гру Легенди Вартості, RPG-гру, запущену у 1992 році.

Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Небезпека для мережі TON від запуску токенів Hamster Kombat
Hamster Kombat готується до завершення першого сезону і випуску токенів наступного тижня. Гравці можуть очікувати аірдроп та конвертацію зароблених до цього часу токенів у токени HMSTR. Очікується, що це може стати проблемою для мережі TON. ⚔️🎮🐹
Переглянути
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Біржа Binance запускає гру Moonbix у Telegram
Binance запустив гру Moonbix у Telegram для отримання криптовалютних винагород. Участь проста, можна отримати бонус за запрошення друзів. Гра відмінно поєднує геймінг з криптовалютами. 🔥🎮🚀
Переглянути
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Новий тренд: tap-to-earn геймінг у Telegram - розвиток і перспективи
Tap-to-earn геймінг - новий тренд у мобільному геймінгу, ставши популярним через простоту та можливість заробляти. Цей стиль геймінгу швидко розвивається, залучаючи все більше користувачів усього світу через платформу Telegram. Цей розвиток відкриває нові можливості для користувачів та розширює ринок геймінгу. Додаток необхідно вказати, що з використанням блокчейн технологій цей ринок може ще більше зрости. 🙂📱🎮💰🚀
Переглянути
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Карт комбінацій та шифр-код в Telegram-грі Hamster Kombat
Hamster Kombat продовжує збирати популярність. Карт комбінацій та шифр-коди - ключові елементи гри. 🔥
Переглянути