Цензура T-Mobile бірж Jupiter та платформи DRiP Haus

Цензура T-Mobile бірж Jupiter та платформи DRiP Haus

T-Mobile цензурує DEX Jupiter Solana зі свого DNS

Провідний мобільний оператор T-Mobile, за ствердженнями, заблокував домен біржі Jupiter зі свого DNS. Більшість користувачів скаржаться, що вони не можуть отримати доступ до веб-сайту біржі без послуги VPN.

Jupiter підтвердив ситуацію у п`ятницю, вказавши, що проблеми впливають на користувачів переважно на Заході, головним чином на мобільних пристроях. Користувачам потрібно використовувати послугу VPN або перейти на настільний пристрій, щоб отримати доступ до домену біржі.

  • Ми усвідомлюємо деякі проблеми з користувачами, головним чином на Заході та головним чином на мобільних пристроях через проблеми, пов`язані із постачальниками послуг Інтернету.
  • Якщо https://t.co/knthINxFwN зависає для вас, спробуйте:
    • використовувати настільний пристрій
    • використовувати VPN (це дозволить використовувати нового постачальника послуг Інтернету)

Ми працюємо над цим зараз! - Jupiter 🪐 (@JupiterExchange) 2 серпня 2024

Jupiter, DRiP Haus цензурований протягом тижня

Vibhu Norby, засновник платформи DRiP Haus, якої створено на базі Solana, опублікував у X, що, справді, T-Mobile `зникнув Юпітер Іксчендж із їх DNS, так само, як вони зникли DRiP Haus на минулому тижні.`

DRiP Haus стикнувся із подібною цензурою тиждень тому. Платформа не завантажувалася для кожного, хто використовував T-Mobile або будь-якого з операторів, до яких T-Mobile перепродує. Vibhu виявив, що їхній веб-сайт було позначено як загрозливий та цензурований постачальником відомостей про загрози, якого використовує мобільний оператор.

`Після багатьох тестів цього тижня ми змогли однозначно підтвердити сьогоднішню ніч, що домен DriP Haus був позначений як шкідливий сервісом, яким користується T-Mobile, і відповідно заблокований.` - Vibhu.

Юпітер заявив, що наразі працює над усуненням проблеми із відповідними постачальниками.

Інтервал подій тільки підвищує підозри, що T-Mobile або його постачальники відомостей про загрози уникають доменів, пов`язаних з криптовалютою. `Це цензура криптовалюти на найбільшій рівні під коренем`, - сказав Vibhu. `Цей тип цензури порушує правила про нейтралітет мережі, завдаючи шкоду бізнесу та споживачам, і повинен закінчитися.` T-Mobile незабаром почне майнинг Bitcoin

Тим часом T-Mobile не оголосив публічно про те, що він прищурується або цензурує домени криптовалют. Компанія вже раніше проявляла інтерес до криптовалют та планує незабаром почати майнити Bitcoin.

У попередній черзі березня материнська компанія T-Mobile Deutsche Telekom виявила, що вони запустили вузел Bitcoin та вузли Bitcoin Lightning з 2023 року. Дірк Рьодер, керівник інфраструктури Web3 та рішень в компанії Deutsche Telekom Telekom MMS, розкрив, що `Ми незабаром будемо займатися `цифровою грошовою фотосинтезом`.`

Kоли його запитали про чіткість щодо того, чи добуває T-Mobile Bitcoin, Рьодер відповів: `Ми так і зробимо.`

T-Mobile Deutsche Telekom веде вузли Bitcoin, вузли Lightning та незабаром почне майнити #bitcoin

Що за часи для життя. pic.twitter.com/r7rihAinXt - Даніель Семпере Піко (@BTCGandalf) 14 червня 2024

Згідно з повідомленнями, T-Mobile є третім за розмірами мобільним оператором у Сполучених Штатах з ринковою капіталізацією понад 210 мільярдів доларів. Крім Bitcoin, батьківська компанія також веде вузли перевірки для Polygon, Q, Flow, Celo, Chainlink та Ethereum.

Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Кіберзлочинці затримані за крадіжку $243M криптовалюти Genesis. FBI проводить розслідування. Заморожено $9M. 😱🚔
Переглянути
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Атака на домен Ефена Лабс призвела до призупинення роботи вебсайту. Користувачам рекомендовано утриматися від взаємодії з підробленими сайтами. 😱🔒
Переглянути
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Трамп провалив запуск криптовалюти World Liberty Financial, вірогідно, зловживаючи його імям. Фейкові проекти вже встигли зловживати цим ажіотажем 😬.
Переглянути
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Огляд: Стаття попереджає про шахрайські схеми в криптовалютному світі. Не гарантовані доходи та фальшиві веб-сайти - це ознаки обману. Інвесторам рекомендується бути обережними та перевіряти автентичність платформ та продавців 🛡️.
Переглянути