Шахрайство на криптовалютних біржах: попередження ФБР

Шахрайство на криптовалютних біржах: попередження ФБР

ФБР попереджає про шахрайство на криптовалютних біржах

Федеральне бюро розслідувань (ФБР) попередило користувачів криптовалюти про шахраїв, які видають себе працівниками біржі для крадіжки коштів через непохвалені повідомлення або дзвінки. Ці шахраї створюють терміновість, стверджуючи проблеми зі рахунками, щоб обманом змусити жертв надавати дані для входу, клікати посилання або ділитися інформацією про ідентифікацію. ФБР попереджає громадськість про шахрайство на криптовалютних біржах

Федеральне бюро розслідувань (ФБР) видало попередження 1 серпня про шахраїв, що ціляться на користувачів криптовалюти, видаючи себе за працівників біржі. Згідно з попередженням:

ФБР попереджає про шахраїв, які видають себе за працівників криптовалютної біржі для крадіжки коштів.

Ці шахраї зв`язуються з жертвами через непохвалені дзвінки або повідомлення, претендуючи на те, що вони від криптовалютної біржі, додає ФБР, додавши, що вони створюють відчуття терміновості, стверджуючи проблеми з рахунком жертви або можливі спроби компрометації. Після цього шахраї вказують жертві надати дані для входу, перейти за посиланням або поділитися інформацією про ідентифікацію, в кінцевому рахунку отримуючи доступ і крадучи з рахунку жертви, попереджає Бюро.

ФБР описав:

Шахрай стверджує, що жертва повинна захистити свій рахунок, надаючи інформацію для входу, переходячи за посиланням або надаючи інформацію про ідентифікацію.

Щоб захистити себе, ФБР рекомендує криптоінвесторам не реагувати на непохвалені комунікації, що стверджують проблеми з рахунком. Замість цього, повісьте трубку і перевірте заяву, зателефонувавши за офіційним номером біржі. Уникайте клікати посилання або відвідування веб-сайтів, надісланих дзвіннику, і ніколи не діліться даними для входу до свого рахунку. Крім того, будьте обережні з послугами, які обіцяють відновлення втраченої криптовалюти.

Як ви вважаєте, що про попередження ФБР щодо шахраїств на криптовалютних біржах? Дайте нам знати у розділі коментарів нижче.

Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Кіберзлочинці затримані за крадіжку $243M криптовалюти Genesis. FBI проводить розслідування. Заморожено $9M. 😱🚔
Переглянути
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Атака на домен Ефена Лабс призвела до призупинення роботи вебсайту. Користувачам рекомендовано утриматися від взаємодії з підробленими сайтами. 😱🔒
Переглянути
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Трамп провалив запуск криптовалюти World Liberty Financial, вірогідно, зловживаючи його імям. Фейкові проекти вже встигли зловживати цим ажіотажем 😬.
Переглянути
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Огляд: Стаття попереджає про шахрайські схеми в криптовалютному світі. Не гарантовані доходи та фальшиві веб-сайти - це ознаки обману. Інвесторам рекомендується бути обережними та перевіряти автентичність платформ та продавців 🛡️.
Переглянути