Темпи інфляції Ethereum зростають через падіння газових витрат

Темпи інфляції Ethereum зростають через падіння газових витрат

Постачання Ethereum стає інфляційним при падінні газових витрат до історичних мінімумів

Екосистема Ethereum переживає історичне зменшення газових витрат, що впливає як на основну мережу, так і на транзакції Layer 2.

Згідно з Etherscan Gas Tracker, середня оплата газу в основній мережі становить 4 Гвей на час публікації, приблизно $0.21. Проте, транзакції можуть оброблятися за 3 Гвей, або приблизно за $0.14.

Це зменшення поширюється на рішення мережі на основі Layer 2, включаючи Optimism, Base, Arbitrum та Linea, чи оплати для яких становлять менше $0.01 за даними Gasfees.io.

Спостерігачі на ринку вказали, що зниження витрат пов`язане головним чином зі збільшеною використаністю рішень для масштабування Layer 2 та прийняттям blob транзакцій, впроваджених з хардфорком Dencun у березні - оновлення сприяло зниженню витрат на транзакції в мережах Layer 2 і значно позначилося на мережі. Вплив падіння газових витрат Ethereum

У результаті зменшення витрат, горить менше ETH, що призводить до інфляції мережі.

Протягом останніх 24 годин горіло менше 200 ETH, що призвело до того, що поставка Ethereum стала інфляційною з темпом росту 0.67%, відповідно до даних від ultrasound.money. Протягом останніх 30 днів до мережі було додано понад 60 000 ETH.

OKX Ventures зауважила, що це продовжує тенденцію, помічену в другому кварталі, коли 66,7% падіння обсягів горіння вплинуло на баланс попиту та пропозиції ETH. Фірма додала:

`При зменшенні активності мережі та зменшенні витрат на горіння керуванням поставкою та інфляцією Ethereum буде критичним.` ETF Ethereumські ETF

Тим часом, аналітики вказали на те, що недавнє запуск Ethereum exchange-traded funds (ETFs) додає додаткової складності до екосистеми Ethereum.

На минулому тижні SEC схвалила восьме нове пляцове ETF Ethereumський ETF, включаючи конвертацію фонду Grayscale`s ETHE, для торгівлі на американських біржах.

Ці продукти зазнали входження понад $1 мільярда протягом перших чотирьох днів торгівлі, хоча це було компенсовано приблизно $1,5 мільярда виходу з Grayscale`s ETHE.

Однак криптоаналітик Коффі вважає, що ці тенденції свідчать про те, що мережа перебуває в `гарному місці`. Він написав:

`Екосистема Ethereum доступна для кінцевих користувачів + Є новий капітал, що надходить в систему. Я думаю, що ми перебуваємо в гарному місці.`

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути