Ціна Ethereum залишається стабільною після запуску ETFs: аналіз і прогноз

Ціна Ethereum залишається стабільною після запуску ETFs: аналіз і прогноз

Ціна Ethereum залишалася практично незмінною у середу вранці за європейським часом, коливаючись навколо $3,445, незважаючи на успішний перший день торгів спотовими біржовими фондами Ethereum (ETFs).

М`яка реакція ціни відбулася навіть наприкінці першого дня інвестиційних засобів в США, які зібрали понад $1 мільярд обсягу торгів у вівторок.

За даними CoinGecko, Ethereum торгується на рівні $3,445, знизившись на 0,5% за останні 24 години і побачивши обсяг торгів на суму $23,7 мільярда. Протягом останніх 24 годин ETH коливався між $3,403.72 і $3,534.98.

Постачальник даних по ринку криптовалют Kaiko повідомив, що, незважаючи на притягнення понад $1 мільярда торгівельного обсягу спотовими Ethereum ETFs у перший день, обсяг торгів ETH на централізованих біржах практично не змінився.

Однак вони зауважили цікаве зміщення в ринковій динаміці, коли обсяг торгівельного ETH у порівнянні з Bitcoin збільшився з 22% до 41%, що свідчить про прискорену торгівельну активність на ринках ETH.

У своєму спільному повідомленні із Decrypt, Джозеф Лубін, генеральний директор ConsenSys, підкреслив важливість більш широкого володіння ETH для децентралізації екосистеми, однак попередив, що це схвалення не сигналізує про фундаментальний зміст у підході SEC до регулювання криптовалют, вказавши на завдання законних боротьб між індустрією та регулюючим органом.

`Для досягнення більшої децентралізації екосистеми Ethereum важливо, щоб більше осіб та організацій могли володіти Ethereum`, - сказав він. `Як робочий токен та валюта для Ethereum, ETH представляє кровообіг Web3, сприяючи безлічі дозвільних інновацій на мережі Ethereum.`

Порівнюючи з запуском Bitcoin ETF раніше цього року, Ентоні Помпліано, генеральний директор Professional Capital Management, сказав, що, хоча Bitcoin ETF побачив значні витоки, схвалення Ethereum ETF `менше стосується Ethereum і більше ринку`.

У співбесіді з CNBC, Помпліано вказав на те, що цей розвиток ситуації сигналізує про більший тренд передачі криптовалютних активів на Волл-стріт.

Відповідно до відносно спокійної реакції ринку, Помпліано вказав на відсутність уваги засобів масової інформації порівняно з запуском Bitcoin ETF.

Він пояснив це складнішою нарацією Ethereum як технологічної платформи, відчітуючи його з чіткою історією `цифрового золота` Bitcoin. Однак він підкреслив, що потенціал Ethereum для диверсифікації портфеля може бути привабливим для традиційних інвесторів.

Редагував Стейсі Елліотт.

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути