Наявна назва: Sui Bridge: Розширення інтеграції та взаємодії блокчейнів

Можлива нова назва: Ефективна крос-ланцюжкова звязаність з Sui Bridge

Наявна назва: Sui Bridge: Розширення інтеграції та взаємодії блокчейнів Можлива нова назва: Ефективна крос-ланцюжкова звязаність з Sui Bridge

Sui Bridge: Розширення інтеграції та взаємодії блокчейнів

Sui Bridge покращує крос-ланцюжкову інтеграцію та взаємодію для Sui Network. Фонд Sui інтегрує AWS Blockchain Node Runners для покращення інфраструктури Sui.

Sui Bridge зазнав значного зростання за останні місяці. Цей прогрес не тільки розширює коло застосунків на базі Sui, але й забезпечує більш тісне підключення до більшої блокчейн-екосистеми.

Він має чотири основні компоненти: комітет моста або мережа вузлів, смарт-контракти, повні вузли, які працюють на Ethereum і Sui, та клієнт моста. Ви пробували Sui Bridge на Testnet? Ніколи навіть не *чули* про власний міст Sui?

Незалежно від вашого досвіду з протоколом, зараз настав час для глибинного дослідження архітектури Sui Bridge та його визначальних особливостей.

Протягом останніх місяців Sui Bridge побачив значний… pic.twitter.com/xJq0GYTfuW

Ефективна та безпечна крос-ланцюжкова зв`язаність з Sui Bridge

Для збереження низької ціни на газ він створює легкі повідомлення, які отримуючий ланцюжок може легко інтерпретувати. Ця спрощена конструкція мінімізує складність та обчислювальні витрати.

Sui Bridge, як власний міст, використовує ті самі оператори вузлів, які захищають Sui, що призводить до децентралізованої мережі операторів вузлів, яка дуже здатна до роботи та захисту інфраструктури Sui. Ця конструкція гарантує, що міст буде ефективним та безпечним.

Міст не тільки забезпечує безпечний та ефективний механізм переміщення активів, але й закладає основу для більш складних крос-ланцюжкових обмінів, великий крок вперед у взаємодії з Sui.

Sui Bridge буде доступний на Mainnet, що дозволить користувачам мати надійний та динамічний міст, який задовольняє поточні очікування та передбачає майбутні потреби.

З іншого боку, CNF повідомив, що Sui Foundation, яка присвячена просуванню та прийняттю мережі Sui, оголосила про інтеграцію Blockchain Node Runners від Amazon Web Services (AWS).

Ця інтеграція має на меті зміцнити інфраструктуру, що підтримує Sui, забезпечуючи її масштабованість та ефективність.

На момент написання SUI торгується приблизно за $0,797, що менше на 2,77% протягом останніх 24 годин. Це зниження є частиною загальної тенденції, оскільки SUI знизився від свого місцевого максимуму за останні сім днів. Незважаючи на це зниження, навколо токена все ще царюють бикові настрої.

Раніше ми підкреслили бикову перспективу для SUI, а криптоаналітик Капітан Фейбік передбачає великий биковий потенціал для криптовалюти. Фейбік передбачає значний зріст близько 209% після прориву з формації падаючого клина.

Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Google Cloud запустив сервіс Blockchain RPC для розробників web3. Підтримує Ethereum та планує розширення. Швидкий та безкоштовний. ⛓️🖥️🚀
Переглянути