Наслідування довгостроковність Фонду Ethereum перед запуском ETF Ethereum

Наслідування довгостроковність Фонду Ethereum перед запуском ETF Ethereum

Давня кошельок Фонду Ethereum продав мільйони ETH перед запуском ETF

Рахунок аналітики @spotonchain розповів про давній кошельок Фонду Ethereum, пов`язаний з ICO Ethereum, який продав значну кількість ETH перед запуском ETF Ethereum, яке запуститься пізніше сьогодні.

Інший продаж ETH здійснила ця сутність, але він був набагато менший. Фонд Ethereum ICO кошелок прокинувся

Вищезгаданий джерело даних повідомило, що сьогодні вранці кошелок, який належить Фонду Ethereum, продав 100 ETH за 345 179 стабільних монет DAI. Це сталося всьго кілька годин пирмусатегорі ETF Ethereum.

Зокрема, @spotonchain також поділився, що перед вищезгаданим угодою, кошелок, який належить тій же сутності і пов`язаний з початковою публічною пропозицією монет Ethereum (ICO), 0xdb3, передав 3 200 ETH на біржу Kraken. Ця сума ETH оцінюється в $ 11,2 мільйонів, вказала аналітична учетна запис X.

Фонд #Ethereum продав 100 $ ETH за 345 179 $ DAI ~35 хвилин тому!

Слід зауважити, що продаж відбувся у момент запуску ETF Ethereum менше ніж через 6 годин.

У 2024 році Фонд Ethereum продав 2 366 $ ETH за 6,9млн $ DAI за середньою ціною $2 916. Остання угода була в липні…

Загалом в цьому році Фонд Ethereum продав 5 566 ETH, включаючи цей останній продаж 3 200 ETH.

Попередній продаж ETH, зроблений Фондом Ethereum, був проведений три тижні тому - 2 липня, за даними твіту. ETF Ethereum приверне $4 мільярда потоків: Wintermute

На минулому тижні головний фінансовий регулятор США, Комісія з цінних паперів і бірж (SEC), нарешті видав дозвіл на запуск ETF Ethereum з миттєвим правом виходу та сьогодні, 23 липня, 11 ETF Ethereum на миттєвому праві виходу повинні почати торгувати.

Однією з платформ, які підтвердили запуск ETF сьогодні, є Чиказька Фондова біржа опціонів (CBOE); вона нададе місце для торгівлі п`ятьма ETF Ethereum, що були запущені компаніями Fidelity, Invesco Galaxy, Franklin Templeton, VanEck та 21Shares.

За даними китайського журналіста з криптовалют Коліна Ву, фірма з криптовалютної торгівлі Wintermute поділилася прогнозом, згідно з яким можливо, що наступного року ETF Ethereum миттєвого виходу зможе привернути до $4 мільярдів залучення капіталу до цих активів. Щодо ціни Ethereum, аналітики компанії очікують, що вона зросте на 24% у найближчому році.

SEC офіційно схвалила заявки S-1 Ethereum миттєвих ETF. Передбачається, що вихідна торгівля започаткується о 9:30 23 липня. Wintermute прогнозує, що Ethereum ETF миттєвого відходу може привернути до $4 мільярда залучення капіталу в наступному році, а ціна… - Colin Wu (@WuBlockchain) 23 липня 2024

Поки Ethereum продається за $3 526. ETH надрукувала велику зелену свічку на годинному графіку, що призвело до підйому на 2,53% після зниження на 3,5% за останні 24 години.

Біткоінер Самсон Моу сьогодні написав у твіттері, що Ethereum торгована `подрихтовуючи`, незважаючи на наближення запуску ETF Ethereum, на відміну від Біткоїна, коли він був у тій же позиції у січні.

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути