Проблемний Ethereum ETF: критика від Семсона Мау

Проблемний Ethereum ETF: критика від Семсона Мау

Семсон Мау критикує ETH перед запуском Ethereum ETF

Семсон Мау, максималіст Bitcoin та генеральний директор JAN3, опублікував критичне заяву про ціну ETH, тоді як спотові Ethereum ETF-и готуються до початку торгівлі.

Тим часом, за останні 24 години, друга за розміром криптовалюта за капіталізацією ринку, Ethereum, впала на трохи більше ніж на 3%. `Ethereum вчиняє нелюдськи`: Семсон Мау

Голосний послідовник Bitcoin, який постійно критикує альткоїни, включаючи найбільший з них, Ethereum, Мау зауважив у нещодавньому пості X, що `Ethereum вчиняє нелюдськи`, тоді як вже підтверджено, що скоро почнуть торгувати спотові біржові фонди Ethereum (ETF). Мау припускав, що можливо інвестори прийшли до того ж висновку, який він зробив давно - Мау часто критикував ETH як `централізовану s-монету`.

Ціна Bitcoin відреагувала протилежно до Ethereum, коли Комісія з цінних паперів та бірж (SEC) затвердила спотові Bitcoin ETF в січні цього року - BTC почав шалено рости відразу після анонсу затвердження та до початку фактичної торгівлі.

Як повідомлялося нещодавно U.Today, Чиказька Фондова Біржа Опціонів (CBOE) підтвердила, що п`ять ETF на основі спотової ціни Ethereum починають працювати на цій платформі сьогодні. Ці ETF на Ethereum надаються компаніями Fidelity, Invesco Galaxy, Franklin Templeton, VanEck та 21Shares.

Загалом, готується до запуску 11 ETF на Ethereum, включаючи ті, що створені Grayscale, Bitwise і BlackRock.

Проте, незважаючи на наближення запуску спотової торгівлі Ethereum ETF, ціна ETH не проявляла значних коливань з моменту анонсу, зробленого 18 липня. У той день Ethereum втратила 2,6%, а потім торгувалася боково, поки не продемонструвала зростання наступного дня на 4,56%. ETH коротко доторкнулася до рівня $3,540.

Після падіння до $3,413 в неділю, ETH знову намагалася вибитися вище рівня ціни $3,540. З того часу вона втратила 3,45% і тепер торгується за $3,452% на момент написання цього.

Раніше сьогодні спільноту криптовалют було вражено великим перекиданням Ethereum, яке внесло 292,262 ETH (на суму $1,009,462,087) з анонімного гаманця в Coinbase Institutional.

Головний аналітик ETF Bloomberg Ерік Бальчунас повідомив, що цю гігантську транзакцію здійснила Grayscale, переведена кошти зі свого Ethereum Trust, який тепер конвертується в спот ETF (ETHE), на свій міні-продукт.

Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути