Набуття голосів криптоголосування: Шанс для Демократів.

Набуття голосів криптоголосування: Шанс для Демократів.

Демократи мають шанс здобути голоси криптоголосування після того, як Байден відступив, вважають експерти.

Рішення президента Джо Байдена відступити створило можливість для Демократичної Партії повернути криптоголоси перед листопадовими виборами, вважають експерти та спостерігачі в неділю.

Голоси з криптоспільноти, включаючи Джейка Червінського та політичну групу CIFonX, стверджують, що Демократи могли б скористатися моментом, змінивши свою позицію стосовно політики криптовалют та блокчейну.

Байден оголосив у неділю про свою намір вийти з американської президентської гонки, намагаючись залучити голоси назад до партії після вимог цього року відступити через обурення його віком.

Водночас, Байден завершить свій президентський термін, він підтримав віце-президента Камалу Гарріс як наступного потенційного кандидата від Демократичної Партії.

Червінський, головний юрист венчурного капіталу з фокусом на криптовалюти Variant Fund, підкреслив потенціал криптовалют для важливої ролі в майбутніх виборах.

Червінський також критикував підхід адміністрації Байдена, часто відзначавши строгі політики Економічної Комісії податкового управління під головуванням Гарі Дженслера.

`Протягом років адміністрація Байдена була дуже ворожо налаштована до криптовалют, відмовляючись встановлювати розумні правила, пристосовані до технології, і намагаючись знищити галузь через кампанію регулювання через зміцнення,` написав Червінський в Твіттері у неділю.

Він вказав, що недавні опитування в перехресних штатах показують, що один на п`ять зареєстрованих виборців вважають криптовалюту важливою проблемою, практично половина висловлюють недовіру кандидатам, які втручаються в галузь.

Він підкреслив, що це створило вразливість, яку колишній президент Дональд Трамп стрімко поспішив використати.

Трамп активно просив голоси крипто, обіцяючи закінчити те, що він називає `війнам Байдена з криптовалютою.` Його зусилля знайшли відгук, привертаючи багатьох прихильників крипто та спонсорів в ряди Республіканців.

Позиція Трампа різко контрастує з поточною адміністрацією, яка стикається з критикою за сприйняття антагонізму щодо цифрових активів.

CIFonX повторила погляди Червінського, заявивши, що вихід Байдена відкриває шанс для Демократів перетворити свою політику у сфері крипто, за інформацією Fox Business журналістки Елеонори Терет.

`Хоча секретар Генслер та сенатор Воррен можуть мати некоректну політику Білого дому в минулому, це момент представити нове бачення американської інновації, яке зберігає робочі місця інновації в Америці, забезпечує міжнародну конкурентоспроможність в цифрових активах та оголосити нову епоху фінансової інклюзії та процвітання,` повідомила група в перетвіті Терет.

Нездатність Демократів продемонструвати єдність в питанні політики щодо крипто залишила багатьох в галузі відчуженими, підтримуючи Трампа, який намагається завоювати криптоголоси.

Колишній президент звертався до власників крипто під час передвиборчих поїздок, приймаючи криптовалютні пожертви в травні після сигналізації, що він `добрий` з крипто зараз на заході в Мар-а-Лаго для власників його колекції NFT на основі Полігону. У минулому місяці Трамп конкретно підтримав майнерів Bitcoin.

Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Samourai та Tornado Cash у центрі судового скандалу. Ставиться питання про контроль над коштами користувачів. Рішення суду визначить майбутнє Samourai. ⚖️🔒 #криптоновини
Переглянути
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC звинуватили засновників Rari Capital у недобросовісній поведінці, включаючи недостатню інформацію для інвесторів та незареєстровану діяльність брокера. Співзасновники узгодили покарання. SEC активно контролює криптовалютний ринок, зокрема Ethereum. 🔍🚫 #крипто #SEC #RariCapital
Переглянути
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмен Том Еммер підтримує чіткі правила SEC для цифрових активів. Він критикує невизначеність та обмеження Генслера, закликаючи до сприяння інноваціям. Важливість оздушок у децентралізації та розкритті потенціалу блокчейну. 🚀🔒
Переглянути
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
Коен ігнорував закони щодо купівлі цінних паперів Wells Fargo, ризикуючи антимонопольними санкціями. Ціна акцій GameStop падає після спекулятивних рухів акційного інвестора. 📉 #GameStop #антимонопольнаставка
Переглянути