Terraform заявляє про банкрутство після рішення SEC

Terraform заявляє про банкрутство після рішення SEC

Стаття: Terraform стикається з `значною відповідальністю` після процесу SEC

Генеральний директор Terraform Кріс Амані заявив, що його компанія звернулася з проханням про банкрутство, оскільки Terraform, ймовірно, не зможе задовольнити можливе грошове рішення в справі Комісії з цінних паперів та бірж.

«Через розмір можливого грошового рішення в дії з процесу SEC, Боржник ймовірно не зможе задовольнити таке рішення, і також він не зможе внести судове заставне, необхідне для апеляції», - заявив Амані.

Амані став генеральним директором минулого літа. За даними документа, він раніше був головним оперативним директором та головним фінансовим директором, перш ніж взяти на себе управлінську діяльність компанії.

Він сказав, що рада зібралася в кінці січня і вирішила звернутися до розділу 11 Закону про банкрутство для захисту своїх інтересів. Сюди входять інтереси у сфері розробки програмного забезпечення та цінності Luna для акціонерів.

Детальніше: Terraform звертається до захисту банкрутства перед судовим процесом

Компанія також планує подати апеляцію на резюмуюче рішення, що видав суддя Джед Ракофф в минулому грудні. Ракофф відступив на бік SEC, вирішивши, що `немає справжньої суперечки` в тому, що UST, LUNA, wLUNA і MIR є цінними паперами.

«Хоча окружний суд ще не розглядав заходи чи винність грошового рішення, Боржник стикається зі значною відповідальністю в результаті резюмуючого рішення і невирішених позовів про цінні папери», - написав Амані.

Суд Terraform, який був перенесений напередодні цього місяця, заплановано на березень.

Компанія планує подати апеляцію після результату судового процесу до Апеляційного суду США для другого округу.

«Справа з розділом 11 є, отже, ключовим для можливості Боржника працювати як існуючий бізнес, зберегти цінність для своїх кредиторів та стейкхолдерів (включаючи спільноту Terra)», - сказав Амані.

Однак, якщо SEC буде успішною в судовій справі - навіть після апеляції - тоді Terra використає інструменти розділу 11 для розподілу цінності серед кредиторів, включаючи SEC.

SEC подала позов проти Terraform та засновника До Квон в лютому минулого року. Комісія заявляє, що компанія організувала `мультимільярдний обман з цінними криптовалютними активами`.

У 2022 році алгоритмічна стабільна криптовалюта TerraUSD втратила фіксований курс і зазнала краху, ефектом чого було зітрясення ринку криптовалют на $800 млрд та банкрутство деяких кредиторів, включаючи Celsius та Voyager.

Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Конфіденційність та змішування валют Bitcoin: судовий процес Samourai та Tornado Cash
Samourai та Tornado Cash у центрі судового скандалу. Ставиться питання про контроль над коштами користувачів. Рішення суду визначить майбутнє Samourai. ⚖️🔒 #криптоновини
Переглянути
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC проти Rari Capital: звинувачення та наслідки
SEC звинуватили засновників Rari Capital у недобросовісній поведінці, включаючи недостатню інформацію для інвесторів та незареєстровану діяльність брокера. Співзасновники узгодили покарання. SEC активно контролює криптовалютний ринок, зокрема Ethereum. 🔍🚫 #крипто #SEC #RariCapital
Переглянути
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмени закликають до чітких правил SEC щодо цифрових активів-оздушків
Конгресмен Том Еммер підтримує чіткі правила SEC для цифрових активів. Він критикує невизначеність та обмеження Генслера, закликаючи до сприяння інноваціям. Важливість оздушок у децентралізації та розкритті потенціалу блокчейну. 🚀🔒
Переглянути
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
НЕЗАКОННІ ДІЇ КОЕНА ВПЛИВАЮТЬ НА GAMESTOP
Коен ігнорував закони щодо купівлі цінних паперів Wells Fargo, ризикуючи антимонопольними санкціями. Ціна акцій GameStop падає після спекулятивних рухів акційного інвестора. 📉 #GameStop #антимонопольнаставка
Переглянути