Kraken запускає послугу зберігання в Британії та Австралії

Kraken запускає послугу зберігання в Британії та Австралії

Компанія Kraken тепер надає підтримку клієнтам в Великій Британії та Австралії

  • Ключові моменти:
  • Kraken запускає інституційні послуги зберігання в Великій Британії та Австралії, з планами на розширення.
  • Служба зберігання Kraken пропонує безпечне управління цифровими активами з високим рівнем безпеки та інтеграції.
  • Біржа також планує IPO на наступний рік та партнерить з футбольним клубом Tottenham Hotspur як крипто і партнером Web3.

Компанія Kraken, біржа криптовалют, запустила інституційний відділ бізнесу, який тепер пропонує послуги зберігання клієнтам у Великій Британії та Австралії за даними Bloomberg.

Ця нова дивізія, Kraken Custody, спрямована на користувачів, таких як хедж-фонди та емітенти біржевих фондів. Першично запущена в США в березні, компанія з Сан-Франциско планує розширити ці послуги на додаткові регіони, включаючи ЄС, Швейцарію, Кайманові Острови та Британські Віргінські Острови.

Служба зберігання Kraken має на меті надати інституціям безпечне і інтегроване рішення для інвестування в цифрові активи. Служба пропонує високорівневі протоколи безпеки та контроль доступу на основі ролей, що безперешкодно інтегровані в існуючий набір продуктів Kraken. Інституції можуть зберігати, управляти та масштабувати свої стратегії інвестування за допомогою Kraken Custody, яка підтримується Kraken Financial, банком з США зі статутом штату, який тримає цифрові активи клієнтів окремо від біржі Kraken.

Тім Огілві, керівник Kraken Institutional, заявив, що більша частина місць, де працює Kraken, буде охоплена до кінця року. Послуги зберігання Kraken для роздрібних та інших користувачів вже доступні по всьому світу, зі значним частки ринку торгівлі Bitcoin/British pound з 2014 року. Kraken Institutional пропонує великим користувачам підвищену контроль та функціоналість, з службою зберігання, що становить початок його міжнародного розширення. Конкуренти в цій галузі включають Copper та Coinbase Global Inc.

Під час розширення своєї пропозиції та ринків компанія також розглядає можливість ініціювання публічної пропозиції акцій (IPO). Вона перебуває у обговореннях щодо попереднього збору коштів перед IPO та планує вийти на біржу якнайшвидше, навіть на наступний рік.

Крім того, Kraken недавно оголосила про глобальне партнерство з футбольним клубом Tottenham Hotspur. Біржа стане першим офіційним крипто- та партнером Web3, а також офіційним партнером в рекламі на футболках команд клубу чоловічих і жіночих.

ПРИМІТКА: Інформація на цьому веб-сайті надається як загальний ринковий коментар і не становить інвестиційної поради. Ми рекомендуємо вам провести власні дослідження перед інвестуванням.

Coinbase лістить Zetachain: оголошено про додавання альткоїну
Coinbase лістить Zetachain: оголошено про додавання альткоїну
Coinbase розширює список альткоїнів, додаючи Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #крипто #Coinbase #Zetachain
Переглянути
Додавання нової альткоїн-монети Aleo до Coinbase перед рішенням Федеральної резервної системи.
Додавання нової альткоїн-монети Aleo до Coinbase перед рішенням Федеральної резервної системи.
Coinbase додала нову монету Aleo (ALEO) перед рішенням Федеральної резервної системи. 🚀🪙 #крипто #Coinbase #Aleo
Переглянути
Примат Uniswap на ринку DEX: щотижневий обсяг $7.09 млрд
Примат Uniswap на ринку DEX: щотижневий обсяг $7.09 млрд
Uniswap лідирує на ринку DEX з щотижневим обсягом $7.09 млрд. В топі також PancakeSwap, ORCA, Aerodrome, Raydium, DODO, Curve, Camelot та Thorchain. 📈
Переглянути
Фізичні офіси Nemo Latam в Перу: новий спосіб купувати біткоїни з індивідуальним обслуговуванням
Фізичні офіси Nemo Latam в Перу: новий спосіб купувати біткоїни з індивідуальним обслуговуванням
У Перу зявилися фізичні магазини для купівлі та продажу біткоїнів з індивідуальним обслуговуванням, що сприяє зростанню довіри користувачів. Це вказує на зростаючий інтерес до криптовалют у країні. 🚀🇵🇪 #Peru #криптовалюти #біткоїн
Переглянути