Приплив коштів в Ethereum: бичий тренд або корекція?

Приплив коштів в Ethereum: бичий тренд або корекція?

Ethereum (ETH) бачить найбільші припливи коштів з моменту березня, сигналізуючи про бичий тренд

Припливи в цифрові інвестиційні продукти Ethereum (ETH) досягли найвищої значимості з моменту березня. Цей новий рекорд свідчить про те, що ціна ETH може продовжити відновлюватися, як вона робила це протягом минулого тижня

Ціна ETH на момент написання цього тексту становить $3,338, що представляє собою зростання на 4,12% за останні 24 години. Але чи буде ціна альткоїна продовжувати рухатися на північ?

За додаткову інформацію читайте тут.

Більше грошей для Ethereum - більше прибутку для тримачів

  • Згідно з CoinShares, щотижневі припливи в криптовалюту становили $1.44 мільярда. Це робить їх п`ятими за величиною, якою цей продукт користувався з моменту свого виникнення. Як і очікувалося, Біткоїн (BTC) мав найбільшу частку.
  • Проте, з обсягом $72 мільйони, Ethereum зміг зафіксувати стали припливи протягом останніх кількох тижнів, досягаючи найвищої цифри за чотири місяці. Детальніше про Криптовалютні Тижневі Припливи тут.

Перспективи ціни ETH: $3,300 утримується, але що на рахунок $4,000?

  • Подібно до SOPR, відкритий інтерес Ethereum (OI) дає сигнали, що вказують на зростання ціни, оскільки його значення становить $7,72 мільярда.
  • Детальніше про Ethereum Отримуйте Облікову Запис тут.

З огляду на вищезазначене, SOPR Ethereum на момент написання становить 1,01. Якщо це буде підтримуватися, наступні піки свідчитимуть про те, що витрачені монети повертаються в обіг, збільшуючи ймовірність ралі цін. Таким чином, якщо зацікавленість в криптовалюті продовжить зростати, це вплине на її ціну.

Проте, In/Out of Money Around Price (IOMAP) показує, що існує ймовірність невизнання.

На момент написання, ми помітили, що 3,57 мільйони адрес купили 2,83 мільйони ETH за середньою ціною $3,385. Тим часом, 2,04 мільйони придбали 1,15 мільйони криптовалюти за $3,282.

Оскільки кількість адрес у виграші перевищує, це означає, що Ethereum буде мати важкість подолати рівень $3,385.

Це тому, що, як тільки ETH досягне цієї вартості, деякі тримачі можуть вирішити продати. Якщо це трапиться, ціна Ethereum може опуститися нижче $3,300 і навіть опуститися до $3,233.

Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути