Наступний крок для Ethereum: аналіз та прогноз

Наступний крок для Ethereum: аналіз та прогноз

Ethereum зупинився над рівнем $3,100 та коливається всередині свого діапазону

Ціна Ethereum (ETH) знайшла підтримку на рівні $2,850 та впала нижче опори 21-денного SMA, або високо на рівні $3,200. Аналіз ціни від Coinidol.com.

Довгостроковий аналіз ціни Ethereum: впавший

З 8 липня покупці постійно рухались угору. 11 липня криптовалюта зазнала сильного відштовхування на 21-денний SMA, що привело до довгого кермового вуса.

Якщо би ведмеді пробили 21-денний SMA, бичачий нахил продовжиться до 50-денного SMA або опори на рівні $3,500. Наразі потенціал вгору зупинився по середині діапазону ціни чи вище підтримки на рівні $3,100.

Знизу ведмеді успішно захищали підтримку на рівні $2,850 протягом останніх трьох місяців. Однак прорив нижче поточного рівня підтримки призведе до падіння Ether нижче рівня $2,200.

Аналіз індикаторів Ethereum

Лінії рухомого середнього є горизонтальними, оскільки криптовалюта рухається в межах певного діапазону. На 4-годинному графіку бари ціни перебувають вище ліній рухомого середнього, супроводжуються свічками даодзі. Свічки з невеликими тілами сповільнили рух ціни. Вгору тренд сповільнився опорою на рівні $3,200.

Технічні індикатори:

  • Ключові рівні опору - $4,000 та $4,500
  • Ключові рівні підтримки - $3,500 та $3,000

Який наступний напрямок для Ethereum?

Ethereum досяг відпочинку ведмедя та торгує вище поточного рівня підтримки на рівні $2,850. Найбільша альткоін торгує в діапазоні та нижче своїх ліній рухомого середнього. Бичий тренд неоднозначний через відштовхування 11 липня. Криптосигнал буде триматися в межах діапазону протягом кількох днів.

Coinidol.com повідомляв раніше, що ведмеді тримали поточну опору на рівні $2,815 протягом останніх трьох місяців.

Відмова від відповідальності. Цей аналіз та прогноз є особистими думками автора. Вони не є рекомендацією купувати чи продавати криптовалюту і не повинні розглядатися як рекомендація CoinIdol.com. Читачі повинні провести свої дослідження перед інвестуванням у фонди.

Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути