Прогноз припливів до Ethereum ETFs на 33% від Bitcoin ETFs: Galaxy Digital

Прогноз припливів до Ethereum ETFs на 33% від Bitcoin ETFs: Galaxy Digital

Ефіріюм ETFs мають привернути приблизно 33% припливів від Bitcoin ETFs: Galaxy Digital

Криптовалютна компанія Galaxy Digital передбачає, як Ethereum (ETH) біржові фонди (ETFs) відсудяться в порівнянні з Bitcoin (BTC) ETFs.

За новим дописом із досліджень від Чарльза Ю, віце-президента досліджень компанії, Ethereum ETFs побачать відбиток приблизно однієї третини від припливів подібних продуктів Bitcoin.

Щоб досягти своєї оцінки, Ю каже, що компанія порівняла капіталізацію ринку двох активів, рівні відкритої позиції та обсяг у майбутніх ринках, та загальний обсяг активів під управлінням (AUM) в наявних фондах.

“На основі вищезазначеного, ми вважаємо, що припливи до фондів ефіру на місці будуть приблизно в 3 рази менше, ніж припливи до фондів біткоїну на місці США (відповідно до множника капіталу) з діапазоном від 2 до 5 разів. Іншими словами, ми вважаємо, що припливи до фондів ефіру на місці можуть бути в розмірі приблизно 33% від розміру припливів до фондів біткоїна на місці США з діапазоном від 20% до 50% розміру в доларах.

Застосування цього множника до $15 млрд припливів до фондів біткоїну на місці до 15 червня вказувало б на щомісячні припливи до ETF ефіру в розмірі ~$1.0млрд протягом перших п`яти місяців після схвалення та запуску ETF ефіру (оцінка діапазону: $600млн до $1.5млрд / за місяць)…” Джерело: Galaxy Digital

Ю додатково стверджує, що ETF ефіру повинні мати загально позитивний вплив на ринки ETH з трьох основних причин:

  1. розширена доступність по різним сегментам багатства,
  2. більше прийняття через формальне визнання регуляторами та довіреними фінансовими брендами. ETF дозволяє більш широкий охоплення як для роздрібних клієнтів, так і для інституцій, надає ширший розподіл через більше каналів інвестування, і може підтримувати аргумент на користь ефіру у портфелі для використання в більшій кількості інвестиційних стратегій.
  3. Крім того, краще розуміння Ethereum фінансовими професіоналами в ідеалі призведе до прискореного інвестування та ухвалення технології.
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути