Gamestarter і Avalanche оголосили про партнерство для створення GameChain: від AVAX до нових висот

Gamestarter і Avalanche оголосили про партнерство для створення GameChain: від AVAX до нових висот

Gamestarter оголосив про важливе партнерство з Avalanche, платформою для укладання смарт-контрактів, для створення революційного продукту на блокчейні Avalanche, Gamechain.

Avalanche (AVAX) може наближатися до прориву після зниження ціни, аналітики передбачають потенційний вибух до нових максимумів.

Останнім часом Gamestarter і Ava Labs об`єднали зусилля для створення революційного продукту на блокчейні Avalanche: Gamechain. Gamechain - це рішення першого рівня, призначене явно для веб-ігор 3.

Додатково, завдяки роботі на Avalanche, відомому блокчейну для ігор, розробники не попотяться, створюючи неймовірні ігрові досвіди. Використовуючи надійний блокчейн Avalanche, Gamechain обіцяє безпечне, прозоре та ефективне середовище для всіх зацікавлених сторін.

Ця партнерська угода є критичною точкою для візії Gamechain про процвітаючу екосистему Web3-ігор, де розробники, гравці та інвестори процвітають. Крім того, Gamestarter має вражаючий дорожній карт, успішно фінансуючи понад 50 проектів через їхній лончпад, зміцнюючи своє положення як важливий учасник у галузі.

GameChain для ігор Web3

За допомогою @avax, GameChain було створено для забезпечення безшовної блокчейн-ігор для вас. Як ми кажемо - Геймплей перший, блокчейн другий 🎮

Ось чому GameChain круто:

  • Покриття Gamestarter™

Один з переваг, які пропонує Gamechain, це його вбудований Набір Розробки Програмного Забезпечення (SDK). Цей простий у використанні набір інструментів усуває всі перешкоди, пов`язані з інтеграцією блокчейну, дозволяючи розробникам безшовно включати функції блокчейну до своїх ігор. Крім того, GameChain гордиться вбудованим функціоналом крос-бриджу, який дозволяє гравцям легко переносити свої внутрішні активи гри між різними блокчейнами.

Слід зауважити, що Gamestarter має велику цінність для своєї спільноти; власники вузлів gamechain отримують розподіл 25% від загального обсягу $GAME та до 10% токенів від майбутніх Початкових DEX Пропозицій (IDOs) на GamePad. Крім того, вони користуються отриманням 35% від усіх транзакційних комісій, згенерованих on-chain, підвищуючи вартість утримання вузлів.

З єдиною метою надання гравцям високоякісних ігрових досвідів Gamestarter має понад 50 ігор, які чекають на запуск. Крім того, їх студія власного виробництва, GGXYZ, працює над трьома унікальними заголовками: битва королів OverTrip, MMORPG Dark Frontiers та мобільна казуальна гра Pixel Pix. Ця присвяченість постійному потоку ігор забезпечує платформу привабливістю для гравців та розробників.

Gamestarter працює поза межами GameChain. Вони на порозі створення нових продуктів, спрямованих на покращення гравців та розробників. Ці продукти включають GameHub, GameID, GameSocial та GameScan. GameHub буде виступати в якості централізованого запускача гри, GameID сприятиме безперервній авторизації, GameSocial сприятиме залученню спільноти, а GameID запропонує розв`язання захисту від шахрайства на основі штучного інтелекту.

Збільшуючи захоплення для поціновувачів Avalanche, аналітики вважають, що останнє зниження ціни може наближатися до завершення з потенційним проривом на горизонті, який може відправити AVAX до нових максимумів. Зосереджуючись на технічній точці зору AVAX, аналітики стверджують, що всі індикатори вказують на бики.

Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Google Cloud запустив сервіс Blockchain RPC для розробників web3. Підтримує Ethereum та планує розширення. Швидкий та безкоштовний. ⛓️🖥️🚀
Переглянути