ETH кит на межі ліквідації, $30 млн втрати

ETH кит на межі ліквідації, $30 млн втрати

Великий Ethereum кит на межі ліквідації, оскільки кровопролиття ETH поглиблюється

Аккаунт аналітика X @lookonchain поширює слово про великого кита, який довгий на ETH. Зараз, за ствердженням твіта, цей трейдер перебуває на межі ліквідації, в той час як він очікує втрату понад $30 мільйонів у криптовалюті, яку він позичив. Ethereum (ETH) кит на межі ліквідації

За даними джерела, цей кит вніс 12,374 ETH в Compound, в той час як він позичив $31,4 мільйона стейблкоінів. @lookonchain повідомляє, що якщо ціна Ethereum продовжить падати, коли вона впаде до рівня $2,984, довгі позиції цього кита будуть ліквідовані.

Тим часом, інший кит сьогодні придбав 9,425 ETH на суму трохи більше $30 мільйонів. @lookonchain заявив, що це була нова гаманець. Кит здійснив покупку десятка інших криптовалют, включаючи BNB, MATIC, LINK, AVAX та популярні мем-койни, такі як Shiba Inu, Dogecoin, Pepe Coin та Floki.

В цілому, він купив і вивів цінність у $120 мільйонів альткоінів з найбільшої криптовалютної платформи, Binance. Частка Ethereum була найбільшою серед його покупок. Ціна Bitcoin глибоко в червоному, Ethereum йде по шляху

Цього тижня з понеділка друга за обсягами мем-криптовалюта Ethereum втратила цілу 10,42%, оскільки вона впала з зони $3,500 до позначки $3,150, де вона зараз перебуває.

Сьогодні Ethereum спочатку впала на 3,03% величезним червоним годинним свічкою. Це падіння було наступлено незначним підйомом, а потім ще одним падінням ціни на 3,09%.

Ethereum слідувала за недавнім падінням цін флагманської криптовалюти, Bitcoin, яка активно падала з понеділка. Аналітик Чарльз Едвардс опублікував твіт, в якому він поділився, що ціна Bitcoin продовжує падати, оскільки великі гравці продовжують викидати Bitcoin. Головним чином, це шахтарі, які продають свіжо видобуті BTC та їх старі резерви Bitcoin.

Довгострокові тримачі також активно продають свій BTC. Загалом, згідно з даними Glassnode, які поділився Едвардс, наразі є від`ємний потік 374,000 Bitcoin. Це означає, що приблизно $24 мільярди вартості Bitcoin зараз викидається на ринок.

Недавно уряди США та Німеччини продали декілька великих сум як Bitcoin, так і Ethereum, згідно з попередніми повідомленнями U.Today.

Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути