Студент з Нігерії повернув 90 помилково відправлених токенів Solana

Студент з Нігерії повернув 90 помилково відправлених токенів Solana

Студент з Нігерії повернув 90 помилково відправлених токенів Solana та був винагороджений за щирість

Нещодавно крипто-впливовий особистість похвалив студента з Нігерії, який погодився повернути токени Solana на суму кількох тисяч доларів, які помилково були відправлені на його криптовалютний гаманець. Після того, як впливова особистість розкрила подію, благодійники у криптоспільноті, вражені щирістю студента, почали надсилати чайові на його криптовалютний гаманець. Впливова особистість: Подія підкреслює надію для криптоспільноти

Студент з Нігерії, студент хімічної техніки, Анджола Фемі, нещодавно повернув криптовалютні активи на суму $14,000, помилково відправлені на його рахунок криптотрейдером. За словами криптотрейдера та впливової особистості, який називає себе `Мережа Крипто`, Фемі виграв токени Solana (SOL) на суму $100 в одній з промоакцій криптотрейдера. Проте, криптотрейдер помилково відправив 100 токенів SOL.

Після того, як впливова особистість розуміла помилку, вона звернулася до Фемі та попросила повернути 90 SOL та залишити решту. Після того, як Фемі виконав її вимогу, криптотрейдер поділився деталями цього моменту зі своїми понад 174,000 фоловерами на X.

`Лакі відправив мені назад 90 солана. В крипто-спільноті все ще є надія, це безумовно, анонімна особа, яка є моїм прихильником, моїм фоловером, [повернула 90 SOL]. Дякую, чоловіче,` – сказала впливова особистість. Винагорода за щирість Фемі

Також зазначимо, що негайно після того, як Мережа Крипто поділилася відео, в якому вона подякувала Фемі, деякі благодійники, здивовані щирістю останнього, почали надсилати чайові на його криптовалютний гаманець. За звітом, у Фемі на момент написання було кредитний баланс близько $5,000.

Повернувши кошти, Фемі не лише відхилився від загальної тенденції у світі криптовалют, де отримувачі або витрачають, або відмовляють у поверненні помилково відправлених активів. Як показує випадок між Crypto.com та австралійською жінкою, деякі отримувачі помилково відправлених коштів поступають лише тоді, коли втручаються правоохоронні органи чи місцеві суди.

Питаний, чому він погодився повернути 90 SOL, Фемі, за звітами, сказав, що відмова в цьому підшкодила б його цінностям, таким як щирість, яку він `цінує.`

Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Кіберзлочинці затримані за крадіжку $243M криптовалюти Genesis. FBI проводить розслідування. Заморожено $9M. 😱🚔
Переглянути
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Атака на домен Ефена Лабс призвела до призупинення роботи вебсайту. Користувачам рекомендовано утриматися від взаємодії з підробленими сайтами. 😱🔒
Переглянути
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Трамп провалив запуск криптовалюти World Liberty Financial, вірогідно, зловживаючи його імям. Фейкові проекти вже встигли зловживати цим ажіотажем 😬.
Переглянути
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Огляд: Стаття попереджає про шахрайські схеми в криптовалютному світі. Не гарантовані доходи та фальшиві веб-сайти - це ознаки обману. Інвесторам рекомендується бути обережними та перевіряти автентичність платформ та продавців 🛡️.
Переглянути