NFTScan та OneID утворили партнерство для поліпшення Web3

NFTScan та OneID утворили партнерство для поліпшення Web3

NFTScan та OneID утворили незамітне партнерство з метою поєднання технологій з обох областей для поліпшення Web3. NFTScan OneID є одним із складових критичної інфраструктури даних NFT.

Цей союз вводить новий парадигму пошуку, яка може революціонізувати сприйняття NFT. Такий перехід особливо важливий, оскільки він розкриває більш стійку, але більш ефективну децентралізовану структуру, в якій безпека буде обов`язковою.

NFTScan, разом з Wide Wallet та Getty Images, приєдналися до OneID, що стало приємним моментом. З настанням галузевої революції, яка прагне простоти використання протягом усього терміну функціонування, важливим стало надання пріоритету задоволенню клієнтів, оскільки це впроваджує чудову нову функцію для браузерів, про яку вони помітять у контексті приємного досвіду.

За кілька секунд можна відновити адреси гаманців користувача в блокчейні шляхом простого алгоритму пошуку облікового запису, що вбудовується у цю ж саму програму.

OneID доступний для різної пропускної спроможності, що містить біткойн, криптовалюти та ті, які є сумісними з володінням Wagmi як частину знань про значні апропріаційні тегові сервіси. По-перше, такий підхід спрощує пошук адрес гаманців та забезпечує поліпшений досвід користувача при навігації у гральному світі з NFT.

З OneID DIDs, NFTScan зможе надавати всім своїм користувачам достатньо деталей про будь-які транзакції з непередавабельними токенами на основі 100% прозорості та можливості розпитування адрес гаманців, пов`язаних з ними. Цей розвиток обов`язково створить нову магічну силу як для початківців в галузі NFT, так і для працівників ринку.

Оскільки елементи з об`єднання нагадують атомні частини, об`єднання NFTScan та OneID не є справжньою інтеграцією. Як доведено в колективній свідомості людства, цей стратегічний крок полегшить еволюцію BTCSE в більш простору та об`єднану Web3.

У цьому проявленні децентралізовані технології є більш спрямованими на користувача, оскільки кожний з цих сегментів вносить унікальне і цінне внесок у NFTScan як компоненту.

Це партнерство вийшло на новий рівень, в якому впровадження та введення технології блокчейн спрощені та забезпечують більш ефективну роботу.

Окрім поліпшення досвіду користувача, ринок NFT швидко розширюється та трансформується, тому партнерства мають величезне значення для створення телевізійного середовища з цифровими активами, яке буде більш процвітаючим, стабільним та прозорим.

Покращена система даних для NFTScan та революційні служби цифрової ідентифікації OneID свідчать про те, що технологія блокчейн продовжує розвиватися, особливо щодо можливостей моніторингу NFT-гаманців і, точніше, встановлення бажаного способу, за яким несанкціоновані особи можуть отримувати певні матеріали.

НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
НФТ ваучери на платформі Telegram від X Empire
📰 Корпорація X Empire успішно випустила 570,000 NFT ваучерів на Telegram, перед якими важливий етап ринку та гри. NFT ваучери дозволяють гравцям уявити майбутню вартість токену $X та брати участь у грі. Подія з генерації токенів запланована на 30 вересня 2024 року. 🔥🎮 #XEmpire #NFT #Telegram
Переглянути
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare: еволюція NFT мистецтва на цифровому ринку
SuperRare розширює ринок мистецтва NFT, сприяючи художникам та колекціонерам. Оновлення SuperRare 2.0 забезпечує децентралізованість, самостійність художників та ефективне управління. Розроблено SuperRare Spaces для подальшого розвитку мистецтва NFT. ⭐🎨🚀
Переглянути
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Продаж токенів WLFI обмежений для акредитованих інвесторів ta осіб, що не є громадянами США
Дональд Трамп підтвердив токен WLFI для свого проєкту DeFi, обмеженість продажів для акредитованих інвесторів та іноземців критикують. Трамп висловився зі стурбованістю про SEC. 😐
Переглянути
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінює свою думку про криптовалюту через успіх NFT-проектів
Трамп змінив погляд на криптовалюту через успіх своїх NFT-проектів, які були оплачені криптою, не доларами 😲🪙 #крипто #NFT #Трамп
Переглянути