Pyth Network: останні кроки та майбутнє

Pyth Network: останні кроки та майбутнє

Як останні кроки Pyth впливають на його майбутнє як провідної мережі оракулів

Як зв`язки між блокчейном та реальним світом, оракули приводять зовнішні дані для покращення використання та актуальності розумних контрактів. Серед них, Pyth Network має великий потенціал. Він гарантує швидку та точну інформацію про ціни, зв`язуючи застосунки блокчейну з постачальниками ринкових даних.

Pyth нещодавно зробив деякі помітні кроки, розширюючи свій ринок та починаючи серйозно викликати Chainlink, лідера галузі. Ці досягнення показують, наскільки значним стає Pyth та вказують на те, що він може повністю змінити простір блокчейн-оракулів.

Погляд на Pyth Network

Продвинутий протокол оракулів Pyth Network з`єднує застосунки блокчейну з ринковими даними. Його основна відповідальність полягає в наданні точних, миттєвих даних про ціни децентралізованим програмам та розумним контрактам. Це досягається шляхом з`єднання постачальників даних з програмою оракулів, що працює на ланцюжку, та застосунками, які потребують цих даних.

Ведучі біржі та ринкові учасники надають програмне забезпечення оракула Pyth на Pythnet із своїми ціновими даними. Тут інформація об`єднується в один, надійний канал цінових подач, включаючи довірковий інтервал. Благодаря різним джерелам, що надходять у систему, ці агреговані дані потім публікуються на блокчейні, гарантуючи надійність та точність інформації.

  • Широка мережа перших постачальників даних відзначає Pyth Network. Ці цінові подачі надзвичайно точні та надійні, оскільки понад 100 авторитетних джерел надають ринкові дані. За допомогою цих додатків Pyth надає розробникам вибір продуктів для відповідності різним вимогам.
  • Понад 500 активів в численних екосистемах блокчейну, включаючи Solana, на багатьох ланцюжках Ethereum Virtual Machine (EVM), Aptos, Sui, NEAR та інші ланцюжки Cosmos, цінуються в режимі реального часу через Цінові Подачі. Pyth надає дані в реальному часі разом з історичними цінами та ентропією, яка є необхідною для багатьох децентралізованих програм для ефективного генерування безпечних випадкових чисел на блокчейні.

Pyth Network є великим учасником в галузі блокчейну завдяки своїй міцній інфраструктурі та широкому спектру даних, які задовольняють зростаючу потребу у надійних рішеннях даних.

Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Новий сервіс Google Cloud для розробки блокчейну Ethereum
Google Cloud запустив сервіс Blockchain RPC для розробників web3. Підтримує Ethereum та планує розширення. Швидкий та безкоштовний. ⛓️🖥️🚀
Переглянути