FTX збільшила готівкові резерви та продала акції GBTC для реструктуризації
компанії після обвалу.

FTX збільшила готівкові резерви та продала акції GBTC для реструктуризації компанії після обвалу.

Криптовалютна компанія FTX, яку звинувачують у шахрайстві, заявила про продаж своїх криптоактивів та накопичення готівки.

Згідно з даними Bloomberg, готівкові резерви компанії майже подвоїлися з майже 2,3 мільярда доларів в кінці жовтня до 4,4 мільярда доларів в кінці 2023 року. Припускається, що компанія FTX може продала ще 22 мільйони акцій GBTC на суму приблизно 1 мільярд доларів у січні.

Цей крок викликаний пошуком шляхів відшкодування клієнтів, чиї рахунки були заморожені з часу обвалу платформи в 2022 році.

Відповідно до щомісячних звітів про діяльність за розділом 11, FTX Trading Ltd. і чотири найбільші філії компанії, зокрема Alameda Research LLC, практично подвоїли акумуляцію групи коштів з приблизно 2,3 мільярда доларів в кінці жовтня до 4,4 мільярда доларів в кінці 2023 року. Загальна сума готівки компанії, включаючи решту її філій, ймовірно, ще більша.

FTX оголосила у судовому поданні минулого місяця, що компанія залучила 1,8 мільярда доларів до 8 грудня шляхом продажу частини своїх цифрових активів. Компанія також заявила, що проводить похідні угоди Bitcoin, щоб захистити себе від ризику відповідно до криптовалюти, а також отримувати додатковий прибуток від своїх цифрових активів. Компанія також розглядає варіанти, щоб, можливо, знову запустити біржу.

Фінансові показники двох основних дочірніх підприємств з липня по грудень 2023 року виглядають наступним чином: Липень 2023 року: Alameda Research LLC - 1,4 мільярда доларів, FTX Trading Ltd. - 206,1 мільйона доларів. Серпень 2023 року: Alameda Research LLC - 1,4 мільярда доларів, FTX Trading Ltd. - 234,1 мільйона доларів. Вересень 2023 року: Alameda Research LLC - 1,4 мільярда доларів, FTX Trading Ltd. - 236,0 мільйона доларів. Жовтень 2023 року: Alameda Research LLC - 1,4 мільярда доларів, FTX Trading Ltd. - 371,5 мільйона доларів. Листопад 2023 року: Alameda Research LLC - 1,5 мільярда доларів, FTX Trading Ltd. - 1,6 мільярда доларів. Грудень 2023 року: Alameda Research LLC - 1,5 мільярда доларів, FTX Trading Ltd. - 2,5 мільярда доларів.

* Це не інвестиційні поради.

Coinbase лістить Zetachain: оголошено про додавання альткоїну
Coinbase лістить Zetachain: оголошено про додавання альткоїну
Coinbase розширює список альткоїнів, додаючи Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #крипто #Coinbase #Zetachain
Переглянути
Додавання нової альткоїн-монети Aleo до Coinbase перед рішенням Федеральної резервної системи.
Додавання нової альткоїн-монети Aleo до Coinbase перед рішенням Федеральної резервної системи.
Coinbase додала нову монету Aleo (ALEO) перед рішенням Федеральної резервної системи. 🚀🪙 #крипто #Coinbase #Aleo
Переглянути
Примат Uniswap на ринку DEX: щотижневий обсяг $7.09 млрд
Примат Uniswap на ринку DEX: щотижневий обсяг $7.09 млрд
Uniswap лідирує на ринку DEX з щотижневим обсягом $7.09 млрд. В топі також PancakeSwap, ORCA, Aerodrome, Raydium, DODO, Curve, Camelot та Thorchain. 📈
Переглянути
Фізичні офіси Nemo Latam в Перу: новий спосіб купувати біткоїни з індивідуальним обслуговуванням
Фізичні офіси Nemo Latam в Перу: новий спосіб купувати біткоїни з індивідуальним обслуговуванням
У Перу зявилися фізичні магазини для купівлі та продажу біткоїнів з індивідуальним обслуговуванням, що сприяє зростанню довіри користувачів. Це вказує на зростаючий інтерес до криптовалют у країні. 🚀🇵🇪 #Peru #криптовалюти #біткоїн
Переглянути