Standard Chartered вступає в торгівлю ETH: ChatGPT-4o прогнозує ціну Ethereum

Standard Chartered вступає в торгівлю ETH: ChatGPT-4o прогнозує ціну Ethereum

ChatGPT-4o установлює ціну Ethereum як $800 мільярдів, банк вступає в торгівлю ETH

Ethereum (ETH) завоював увагу традиційних фінансових установ, особливо серед відповідних інституційних гравців. Тепер Standard Chartered, банк-гігант з понад $822 мільярдами активів під управлінням (AUM), також зробив свій хід.

Згідно з доповіддю Bloomberg, Standard Chartered планує пропонувати Ether і Bitcoin (BTC) на новому криптовалютному ринку. Якщо це вдасться, то цей хід зробить StanChart першим великим глобальним банком, який пропонує цю послугу.

`Ми тісно співпрацюємо з нашими регуляторами, щоб задовольнити попит від наших інституційних клієнтів на торгівлю біткоїном та Ethereum, відповідно до нашої стратегії підтримки клієнтів у ширшому цифровому екосистемі, від доступу та зберігання до токенізації та взаємодії`, - заявив банк в заяві.

Крім того, банк вже має ставку в крипто-орієнтованих фірмах, таких як Zodia Custody та Zodia Markets. Standard Chartered запустив Libeara, блокчейн-одиницю, щоб допомогти інституціям токенізувати активи реального світу, використовуючи Ethereum мережу.

Банк залишається оптимістичним стосовно крипто-сектору, передбачаючи, що Bitcoin досягне $150,000 у 2024 році, як повідомляє Finbold. У цьому контексті ми звернулися до ChatGPT-4o для прогнозу ціни Ethereum, враховуючи недавню підтримку від Standard Chartered. Прогноз ціни Ethereum за спот-торгівлю Standard Chartered ChatGPT-4o

Варто відзначити, що флагманський продукт OpenAI, ChatGPT-4o, зазначив, що зростаюча інституційна адопція є важливим фактором попиту на Ethereum. Штучний інтелект (AI) чатбот надав три сценарії, які враховують бичачий, помірний та ведмежий погляд.

Поперше, ChatGPT прогнозує, що ETH буде торгуватися між $6,000 та $9,000 до середини 2025 року. Цей прогноз передбачає позитивні регуляторні розвитки, успішний запуск біржевих фондів Ethereum та зростаючу інституційну адопцію.

Більш помірний сценарій встановлює Ether, місцевий токен, між $4,500 та $6,000 до середини 2025 року, враховуючи постійний, але не вибуховий наплив інституційних коштів. Тим часом, Ethereum може залишитися на своєму поточному рівні між $3,000 та $4,000, якщо речі не підуть за очікуваннями.

Аналіз ціни Ethereum (ETH)

На момент написання цієї статті, Ethereum торгується за $3,496 за токен, демонструючи міцний рух у ціновій діаграмі за рік. Провідна криптовалюта Web3 зросла на 86% за рік, готуючи свою стартову площину для значного росту, якщо все піде благоприятно.

Ралі до цілей штучного інтелекту призведе до зростання до 157% від поточних цін.

Однак ChatGPT-4o може допускати помилки, і успіх ETH значно залежить від попиту, який може привернути його мережа. Криптовалюти продовжують розвиватися, деякі з них пропонують помітні конкурентні переваги перед Ethereum. Інвесторам необхідно бути обережними та активно проводити дослідження, щоб бути в зачіку з ринком.

Disclaimer: Вміст цього сайту не повинен розглядатися як інвестиційна порада. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Етер знову засяє за підтримки Steno Research
Ethereum знову засяє - Steno Research. Ефір подвоївся порівняно з біткоїном. Зниження ставок Федрезерву покращить активність наланцюга. Ефір може знову виблискнути. 🚀🌟
Переглянути
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ціна Ethereum досягла $2,500: триматиметься ріст?
Ethereum знову піднявся до $2,500, індикатори підтримуєть якість руху вгору. Перешкоди на шляху - $2,550 та $2,800. Опора - $2,385 / перше падіння може до $2,320 та $2,250. 📈🚀
Переглянути
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після рішення розбити оновлення Пектра на дві фази
Ефір росте на 6% після розбиття оновлення Пектра на дві фази. Розробники Ethereum вирішили зробити оновлення менш важким та покращення гаманця. Єму можливе подальше зростання до $2595. 📈
Переглянути
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути