Будівництво Binance: Досягнення та Інновації в Галузі Криптовалют

Будівництво Binance: Досягнення та Інновації в Галузі Криптовалют

Від нашого головного технічного директора: Як ми будуємо найбільші технології, орієнтовані на користувача в галузі

Досягти позначки у 200 мільйонів зареєстрованих користувачів є величезним досягненням для глобальної технологічної компанії, яка працює цілодобово в постійно змінній галузі. Цей рубіж не лише підкреслює стійкість, безпеку і стабільність нашої платформи; він також свідчить про невичерпну підтримку нашої спільноти. Ми завжди слухаємо наших користувачів, чиї відгуки допомагають нам досягати відмінності та забезпечувати їм кращий сервіс.

Краще, Безпечніше, Швидше, Сильніше

Протягом майже семи років Binance був провідною екосистемою блокчейну в галузі, з продуктами та послугами, що виходять далеко за межі найбільшої криптовалютної біржі у світі. Сьогодні наші користувачі покладаються на нашу платформу, щоб отримувати винагороди від своєї криптовалюти з Binance Earn, платити за товари та послуги з Binance Pay, забезпечувати безпечні перекази через найбільший P2P-ринок у світі, взаємодіяти в спільноті на Binance Square, отримувати доступ до додатків DeFi з Web3 Wallet та багато іншого — включаючи, звісно, торгівлю з найглибшою ліквідністю.

  • Onboard більше 30 мільйонів нових користувачів протягом півріччя, наші інженерні та продуктові команди працюють неустанно, щоб зробити Binance ще надійнішим, надійнішим та масштабованим.
  • Цього року наша біржа може обробляти більше запитів на секунду, ніж будь-коли, з меншою відставаністю в розміщенні замовлень (50-й та 99-й відсоткові перцентилі), та з меншим карманням.

Ми також працювали над декількома ініціативами цього року після прослуховування ваших відгуків та розуміння ваших потреб. Ми представили нові продуктові інновації, такі як Spot Copy Trading, Mock Trading та Portfolio Margin для індивідуальних користувачів (історично доступно лише для наших VIP-користувачів); продовжували покращувати інфраструктуру нашого Web3 Wallet з найшвидшим та найзручнішим мостом між Exchange та Web3; та оптимізували наші інституційні пропозиції із проривними продуктами, такими як Banking Triparty.

І так далі. Усе в деталях у Binance

Те, Чому Ми Приділяємо Увагу У BinanceBuild

Є багато більше, над чим ми працюємо по всьому спектру наших послуг, і я з радістю розкрию ці деталі окремо незабаром. Але на що я хочу звернути увагу далі, я вважаю так само важливим для стійкості та ефективності нашої платформи.

  • Треба визнати тут, як ми можемо продовжувати рухати галузь вперед через тисячі `менших` функцій продуктів та поліпшень, які ми завжди розробляємо та випускаємо по всіх продуктах, які ми пропонуємо на Binance. Усе в деталях, і хоча ви можливо не завжди помічаєте їх на перший погляд, знайте, що ми завжди уважно слідкуємо.
  • Це розвиток і поліпшення, про які ви, ймовірно, не читали в ЗМІ, або навіть у наших власних великих анонсах (хоча ви, можливо, стикалися з ними на наших офіційних соціальних медіа-каналах). Так само важливо визнати цю більш сховану роботу, оскільки вона сприяє нашому зростанню так само, як і великі стартові продукти.

Щотижня ми ділимося у соціальних мережах фрагментами цих деталей, які сприяють кращому користувацькому досвіду для вас і які допомогли нам дійти до теперішнього моменту.

Ми називаємо це #BinanceBuild.

Як #BinanceBuild Втілює Наші Основні Цінності

Ми віримо в силу невеликих, послідовних поліпшень. #BinanceBuild — це наше зобов`язання до відкритості та інновацій, що ведуться користувачами. Незважаючи на те, що ми є провідною глобальною екосистемою блокчейну, одне з наших найсильніших цінностей в Binance полягає в тому, що ми завжди залишаємося скромними.

  • Ми ніколи не зупиняємося на будівництві і завжди відкриті для прослуховування вашого відгуку щодо того, що ми можемо (або повинні) будувати далі. І ми демонструємо це двічі на тиждень на наших соціальних каналах Binance та Binance Web3.
  • Більше року тому ми запустили нашу платформу для отримання відгуків та пропозицій від користувачів. Лише цього року ми вже отримали понад 21 000 пропозицій, та вже обробили сотні з них у нашу чергу. Саме на це спрямовані наші #BinanceBuild Spotlights по середам — показати вам, як ми перетворюємо ваші відгуки на кінцевий функціонал продукту.

Ми також завжди бачимо, оцінюємо, як працюють наші продукти та шукаємо шляхи для їх поліпшення. Саме на це призначені наші П`ятничні підсумки продукту; показати вам, як ми підходимо до інноваційного підходу до удосконалення нашого набору продуктів та послуг.

В кінцевому підсумку, #BinanceBuild уособлює суть нашої місії, що допомогла нашому зростанню протягом років: збільшувати свободу грошей, ставлячи вас, наших користувачів, в центр досвіду Binance.

Я вдячний за все, що ви допомогли нам побудувати до цього часу, і дійсно з нетерпінням чекаю на те, що має статися. Ваш голос важливий, тож продовжуйте ділитися з нами вашими безцінними відгуками, і давайте продовжувати будувати майбутнє разом.

#BinanceBuild

Rohit Wad, ГТД

Coinbase лістить Zetachain: оголошено про додавання альткоїну
Coinbase лістить Zetachain: оголошено про додавання альткоїну
Coinbase розширює список альткоїнів, додаючи Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #крипто #Coinbase #Zetachain
Переглянути
Додавання нової альткоїн-монети Aleo до Coinbase перед рішенням Федеральної резервної системи.
Додавання нової альткоїн-монети Aleo до Coinbase перед рішенням Федеральної резервної системи.
Coinbase додала нову монету Aleo (ALEO) перед рішенням Федеральної резервної системи. 🚀🪙 #крипто #Coinbase #Aleo
Переглянути
Примат Uniswap на ринку DEX: щотижневий обсяг $7.09 млрд
Примат Uniswap на ринку DEX: щотижневий обсяг $7.09 млрд
Uniswap лідирує на ринку DEX з щотижневим обсягом $7.09 млрд. В топі також PancakeSwap, ORCA, Aerodrome, Raydium, DODO, Curve, Camelot та Thorchain. 📈
Переглянути
Фізичні офіси Nemo Latam в Перу: новий спосіб купувати біткоїни з індивідуальним обслуговуванням
Фізичні офіси Nemo Latam в Перу: новий спосіб купувати біткоїни з індивідуальним обслуговуванням
У Перу зявилися фізичні магазини для купівлі та продажу біткоїнів з індивідуальним обслуговуванням, що сприяє зростанню довіри користувачів. Це вказує на зростаючий інтерес до криптовалют у країні. 🚀🇵🇪 #Peru #криптовалюти #біткоїн
Переглянути