Збереження історичних даних Ethereum: роль Артура Хейза

Збереження історичних даних Ethereum: роль Артура Хейза

Артур Хейз приєднався до Covalent, щоб розробити Ethereum Wayback Machine для збереження даних!

Ключові моменти: Співзасновник BitMEX Артур Хейз тепер є стратегічним радником у Covalent, який зосереджується на Ethereum Wayback Machine. Ethereum Wayback Machine має на меті зберігання та повторне виконання тимчасових blob-даних, що забезпечує довгострокову доступність та безпечне збереження історичних записів Ethereum. Ця ініціатива підтримує децентралізований штучний інтелект, надаючи точні історичні дані та сприяючи інноваціям та прозорості в блокчейн-спільноті. Артур Хейз нещодавно оголосив, що працює стратегічним радником в Covalent, допомагаючи розвивати Ethereum Wayback Machine.

Ця машина служитиме як система зберігання блокчейну поза ланцюжком, дозволяючи повторно виконувати її тимчасові blob-дані. Ця ініціатива має на меті забезпечити збереження історичних подій в мережі Ethereum, яка наразі має недолік у доступності даних на довгостроковій основі у блокчейн-екосистемі.

Ethereum Wayback Machine - це відмінний крок для блокчейнів. Він надає безболісний механізм збереження й отримання історичних даних в Ethereum. Якість блокчейну має бути збереженою з найвищою інтегрітетом та прозорістю. Це підтримувало б легке повторне виконання всіх blob-даних, і старі стани Ethereum були б точно відтворені.

Відомості: Статистика показує, що Bitcoin, Ethereum і Solana перевершують традиційні активи на щорічній основі. Ethereum Wayback Machine покращує збереження даних.

Його участь приносить величезний досвід і експертизу проекту. Його піонерська робота у сфері криптовалют очікується, що прискорить розвиток і впровадження Ethereum Wayback Machine. Це підтверджує зобов`язання Covalent до просування технології блокчейну та поліпшення методів збереження даних.

Патентована Ethereum Wayback Machine буде корисною для впровадження децентралізованого штучного інтелекту; ШІ використовуватиме історичні дані, які доступні та цілісні для децентралізованої системи, завдяки яким її моделі живляться. Моделі ШІ базуються на наборах даних, що точно та повністю відтворюють реальні явища. Децентралізований розвиток штучного інтелекту призводить на шляху до більш широких цілей блокчейн-спільноти: прозорості через технологію, безпеки та інновацій.

Хейз відіграє консультативну роль і по-своєму покращив ініціативу Covalent, виділяючи компанію серед блокчейн-індустрії. Ethereum Wayback Machine забезпечує рішення найкращим способом для збереження даних, тим самим створюючи більше довіри й надійності в мережі Ethereum та інших блокчейн-мережах. Власні процеси функціонували, тому, можливо, встановлення нових порогів у способі маніпулювання та операцій з історичними даними в цифровій епохі.

УВАГА: Інформація на цьому веб-сайті надається як загальний коментар щодо ринку і не є інвестиційним порадою. Ми рекомендуємо вам провести власне дослідження перед інвестуванням.

Пять елітних платформ для аірдропів в криптосвіті
Пять елітних платформ для аірдропів в криптосвіті
🚀 Пять елітних платформ з аірдропами: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync. Кожна пропонує вигідні умови для учасників. ⚡🔥 #криптовалюти #аірдропи
Переглянути
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Підвищення можливостей ШІ через партнерство Artela - Nimble Network
Nimble Network і Artela партнерують для розвитку ШІ. Nimble дозволяє створювати та продавати ШІ агентів, Artela пропонує унікальну EVM++ структуру. Співпраця відкриває нові можливості для розвитку ШІ в блокчейні. 🤝🚀 #інновації
Переглянути
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN: Революція Платежів та Інновацій для Фінансів України
RLN революціонізує фінанси Великобританії, зменшуючи шахрайство та витрати, підтримуючи ЦБЦ та інтероперабельність. Її успіх залежить від регуляторного співробітництва та сприятиме інноваціям та безпеці. 👍🌐
Переглянути
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Сервіс Blockchain RPC від Google Cloud: спрощення розвитку web3
Google Cloud презентував сервіс Blockchain RPC для спрощення розвитку web3. Сумісний з Ethereum, швидкий та надійний. 🌐🔗
Переглянути