Новий гаманець TipLink для криптовалюти Solana

Новий гаманець TipLink для криптовалюти Solana

TipLink спрямовується на новачків у криптосвіті за допомогою гаманця на основі Google для Solana.

Стартап гаманця криптовалюти Solana (SOL) TipLink робить спробу залучити користувачів блокчейну з сервісом, що позбавляє від потреби установки розширень гаманців в браузері.

Під назвою TipLink Wallet Adaptor він створює гаманець у браузері, пов`язаний з обліковим записом Google, обходячи звичайну вимогу до налаштування менш користувацьким гаманцем Phantom, Solflare або іншим перед отриманням жетонів.

`Це відкриває решту світу для простого вступу,` - сказав генеральний директор Іан Кротінський.

Розробники TipLink роблять ставку на те, що обхідна техніка буде мати більший привабливість для великої більшості користувачів Інтернету, які не мають криптогаманця, або не мають знань чи бажання налаштовувати його. Замість цього вони можуть отримати посилання на гаманець, увійти за допомогою популярних облікових даних та почати користуватися.

Це може розгнівити найбільш затятих пропагандистів самостійного управління, для яких `не ваші ключі, не ваші монети` звучить найгучніше. Але Кротінський не хвилюється про те, щоб задовольняти цю аудиторію. Додаток заховує свої приватні ключі поза легким доступом, щоб обмежити можливість користувачів ненавмисно передавати їх потенційному шахраю, він сказав. Протоколи безпеки Google йдуть дуже далеко, особливо для користувачів, у яких є двофакторна автентифікація.

`Це зараз не місце, де користувачі, ймовірно, зберігають мільйон доларів,` - сказав Кротінський, додавши, що команда працює над додаванням `більше шарів безпеки` з часом.

Наприклад, TipLink працює в якомусь `обгородженому саду` для додатків. Він буде взаємодіяти лише з програмами, які пройшли перевірку, щоб переконатися, що вони не зловонні або не вкрадуть кошти користувача, згідно з рекламним відео, яке було поділено з CoinDesk.

Також TipLink запускає сервіс `Pro`, щоб допомогти розробникам розповсюджувати свої криптовалюти сотням або тисячам користувачів за допомогою посилань через кампанії.

Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Кіберзлочинці затримані за крадіжку $243M криптовалюти Genesis. FBI проводить розслідування. Заморожено $9M. 😱🚔
Переглянути
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Атака на домен Ефена Лабс призвела до призупинення роботи вебсайту. Користувачам рекомендовано утриматися від взаємодії з підробленими сайтами. 😱🔒
Переглянути
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Трамп провалив запуск криптовалюти World Liberty Financial, вірогідно, зловживаючи його імям. Фейкові проекти вже встигли зловживати цим ажіотажем 😬.
Переглянути
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Огляд: Стаття попереджає про шахрайські схеми в криптовалютному світі. Не гарантовані доходи та фальшиві веб-сайти - це ознаки обману. Інвесторам рекомендується бути обережними та перевіряти автентичність платформ та продавців 🛡️.
Переглянути