Прогноз: Ethereum досягне вартості $15,000 до 2025 року

Прогноз: Ethereum досягне вартості $15,000 до 2025 року

Elja додав, що під час консолідації криптовалютна ціна може свідчити про те, що "кити" накопичують свою позицію. Як тільки це закінчиться, ціна ETH може піднятися. За аналітичним графіком, монета прорветься вище $5,000 до $15,000 в найближчих сесіях. Прогноз Bitcoin: Аналітик передбачає стрімке падіння ціни до $38,130

Роблячи цей прогноз, аналітик порівнював динаміку цін Ethereum з фрактальним зразком, який підтримував розгін ETH від понад $200 до $4,800 за 15 місяців з 2019 по 2021 роки. Виходячи з аналізу, Elja вважає, що Ethereum рухається відповідним чином. За аналізом, монета, ймовірно, прорветься вище піків у листопаді 2021 року.

Крім технічних чинників, прихильники ETH вказують на зниження темпу видання. За даними Ultrasound Money, мережа зжигала тисячі ETH, що призводило до зменшення поставок. Крім того, Ларрі Фінк, генеральний директор BlackRock, вважає, що Ethereum стане обраною мережею для токенізації реальних активів у майбутні роки. Зображення: Canva, діаграма: TradingView

Відмова від відповідальності: Стаття надається виключно для освітніх цілей. Вона не відображає думки NewsBTC щодо покупки, продажу або утримання будь-яких інвестицій і, звичайно, інвестування несе ризики. Вам радять проконсультуватися із фахівцем перед прийняттям будь-яких інвестиційних рішень. Використовуйте надану на цьому веб-сайті інформацію виключно на свій ризик.

Аналітик прогнозує, що Ethereum (ETH) досягне захоплюючої вартості в $15,000 до 2025 року на основі технічного аналізу. Аналітик стверджує, що поточний негативний настрій на крипторинку є «тимчасовим».

Крім того, Elja зауважує, що друга найцінніша монета за капіталізацією ринку слідує подібному фрактальному зразку, що сприяв його попередньому значному ціновому розгону у 2021 році. Чи готовий Ethereum розбурхатися, незважаючи на поточну консолідацію?

Поділяючи знімок екрана поточної цінової динаміки ETH, Elja каже, що більшість людей у криптосвіті «короткозорі» і тільки фокусуються на миттєвих цінових рухах. За оцінкою аналітика, трейдерам слід звертати увагу на довгострокову перспективу, щоб зрозуміти загальний ціновий зразок. Що стоїть позаду падіння ціни Bitcoin на 20% після затвердження ETF?

До цього часу Ethereum, так само як і Bitcoin (BTC), залишається під тиском і бореться, щоб пробити силові рівні опору. Аналізуючи динаміку розвитку на щоденній діаграмі, ETH повернувся до критичного рівня підтримки близько $2,200. Зазначимо, монета знизилася на 20% зі своїх максимумів в січні 2024 року, коли вона досягла приблизно $2,700.

ETH перебуває під тиском, принаймні в середньостроковому та короткостроковому періоді. Наразі монета слідує технічному розміщенню свічок, видимому в Bitcoin.

Здається, що спадальний тренд альткоїнів був викликаний подіями після затвердження ETF Bitcoin від американської Комісії з цінних паперів і бірж (SEC). Наприклад, Bitcoin впав з приблизно $47,000 до рівня нижче $40,000 на цьому тижні, що пригнічувало альткоїни, включаючи Ethereum.

Дані мережі показують, що Grayscale Investments продавала тисячі монет через Grayscale Bitcoin Trust (GBTC). В результаті відбувся розпродаж Bitcoin і по всьому альткоінному ринку. Ситуацію складним сповільнило і рішення SEC США відкласти затвердження ETF Ethereum на місцевому ринку.

Незважаючи на те, що ці події негативно вплинули на настрій, Elja вважає, що вони не зітрясуть довгострокову траєкторію зростання Ethereum. Аналітик зазначає, що ETH консолідується, що є 

Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
Ефір (ETH) може розлетітися до $2,800
ETH може зрости до $2,800, завдяки великим придбанням китів. Торговий обсяг збільшується, технічний аналіз показує бичий настрій. Шанси на ріст до $2,800 високі 😊📈.
Переглянути
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Невідомі мотиви: переказ Ethereum Віталіка Бутеріна
Віталік Бутерін знову виводить Ethereum відповідно до данних Lookonchain, спільнота обурена.
Переглянути
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
Аналіз ціни Ethereum: $2,7К - мета ETH
ETH може досягти $2,7К після росту на 6%. Технічний аналіз показує можливе формування дна. Резерви обміну підвищуються, що може вплинути на ціну. 📈🤔
Переглянути
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Криптожурнал: Кіт Ethereum вивів 10 000 ETH після 2-річної бездіяльності
Кіт Ethereum ICO вніс 10 000 ETH на біржу Kraken після 2 років бездіяльності, з продаху за $24,37 млн. Кітева криптостопа стала 9,298 ETH ($22,63 млн). Продажі кітів викликали хвилю у криптоспільноті. Ethereum показує ознаки оживлення, зроставши на 4%.🚀
Переглянути