Trust Wallet: попередження про шахрайські клони

Trust Wallet: попередження про шахрайські клони

Trust Wallet видає попередження про шахрайські клони у магазинах Xiaomi та Amazon

Trust Wallet випустила попередження про шахрайські додатки, які є в списку у магазинах Xiaomi та Amazon, закликаючи користувачів завантажувати застосунок лише з перевірених джерел.

  • Криптовалютний гаманець Trust Wallet, який підтримується Binance, попередив своїх користувачів про можливі шахрайські версії свого застосунку як у магазинах Xiaomi, так і в Amazon. У пості X від 7 червня компанія заявила, що вже подала запити на видалення шахрайських додатків.

У публікації на Twitter вони написали: `Ми в курсі про декілька фейкових (шахрайських) додатків Trust Wallet, які доступні як у магазинах Xiaomi, так і в Amazon. Будь ласка, не намагайтесь їх завантажувати. Ми подали запити на їх видалення і сподіваємося, що це буде вирішено найближчим часом.`

Компанія підкреслила важливість завантаження застосунку з легітимних джерел, направляючи користувачів на офіційні посилання для iOS (App Store), Android (Google Play Store) та Trust Wallet Extension (Google Chrome Store). `Будь ласка, проявляйте належну обережність при завантаженні застосунку Trust Wallet - переконайтеся, що це офіційний застосунок.`

Trust Wallet Можливо, вас також зацікавить: Трейдер втрачає $800 тис. у криптовалюті через зловмисний розширення для Google Chrome

В кінці квітня Google тимчасово видалив Trust Wallet із свого маркетплейсу. Представник криптогаманця пояснив crypto.news, що видалення сталось через політику Google, додавши, що звернення було подано кілька тижнів до видалення застосунку.

Колували чутки, що видалення пов`язане з довідкою ФБР, яка попереджала від користуванням платформ та рішеннями без KYC. Однак конкретно ФБР не було зазначено як причину рішення Google видалити гаманець, згідно інформації, наданої представником.

Докладніше: Trust Wallet оголошує ребрендінг та оновлення інтерфейсу

Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Крадіжка криптовалюти: затримано зловмисників.
Кіберзлочинці затримані за крадіжку $243M криптовалюти Genesis. FBI проводить розслідування. Заморожено $9M. 😱🚔
Переглянути
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Компанія Ефена Лабс Призупиняє Роботу Вебсайту Після Взлому Облікового Запису Домену
Атака на домен Ефена Лабс призвела до призупинення роботи вебсайту. Користувачам рекомендовано утриматися від взаємодії з підробленими сайтами. 😱🔒
Переглянути
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Небезпека фейкових криптопроектів Трампа
Трамп провалив запуск криптовалюти World Liberty Financial, вірогідно, зловживаючи його імям. Фейкові проекти вже встигли зловживати цим ажіотажем 😬.
Переглянути
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Шахрайські схеми з криптовалютами: 5 сигналів небезпеки
Огляд: Стаття попереджає про шахрайські схеми в криптовалютному світі. Не гарантовані доходи та фальшиві веб-сайти - це ознаки обману. Інвесторам рекомендується бути обережними та перевіряти автентичність платформ та продавців 🛡️.
Переглянути