Накопичення Bitcoin: останній биковий сигнал

Накопичення Bitcoin: останній биковий сигнал

Bitcoin все ще виглядає биковим, незважаючи на все

За тим, що було сказано CryptoQuant, тренд ціни на Bitcoin залишається биковим, незважаючи на все.

Із тих самих причин, Ефір також виглядає все ще бибовим.

Резюме

Накопичення Bitcoin: останній биковий сигнал

Кити

Роздрібний сектор

Стіна на рівні $70,000: Чи є Bitcoin все ще биковим?

Накопичення Bitcoin: останній биковий сигнал

Все починається з аналізу так званих адрес накопичення.

Зростання в показниках #Bitcoin та #Ethereum адрес накопичення: Що це означає для криптовалютного ринку

“Це явище свідчить про те, що навіть при стабільності цін на Bitcoin та Ethereum, інвестиційний настрій залишається биковим” - По @Crazzyblockk

Посилання👇https://t.co/Tmmv9cIadl — CryptoQuant.com (@cryptoquant_com) 31 травня 2024

У фінансовому світі терміни `бик` та `ведмідь` часто використовуються для опису тенденцій на ринку. “Биковий” ринок характеризується зростанням цін, тоді як “ведмежий” ринок відзначається спаданням цін. Розуміння цих концепцій є критично важливим для інвесторів.

CryptoQuant іздавна публікує кілька графіків на тему трендів Bitcoin, один із них - це саме графік під назвою `BTC адреси накопичення“.

Це графік, створений користувачем Crazzyblockk, що показує Bitcoin, який накопичився за допомогою конкретного набору публічних адрес.

Зосереджуючись зокрема на тому, що сталося протягом останнього місяця, Crazzyblockk вказує на те, що спостерігається невелике зростання у зростанні адрес накопичення для Bitcoin та Ethereum.

Беручи до уваги поточний настрій попиту на криптовалюти, і вивчаючи адреси накопичення BTC та ETH, стає очевидним, що протягом останнього місяця спостерігається значне збільшення кількості нових адрес накопичення.

Усе це незважаючи на те, що ціни залишаються суттєво стабільними, з відносно помірним зростанням порівняно з попередніми місяцями.

За словами Crazzyblockk, це явище свідчить про те, що інвестиційний настрій стосовно Bitcoin та Ethereum все ще залишається биковим, навіть в період стабільності цін, оскільки все більше і більше інвесторів хочуть приєднатися до рядів власників BTC та ETH.

Кити

На фінансових ринках завжди необхідно відрізняти поведінку малих роздрібних інвесторів від поведінки великих китів, які часто є інституційними інвесторами, хоча на криптовалютних ринках також іноді є рідкісні роздрібні кити.

Інвестори - і особливо спекулянти - роздрібного сектору зазвичай керуються емоціями, тому купують в основному тоді, коли настрій очевидно позитивний, тоді як вони починають продавати, коли він є негативним.

Кити, натомість, майже ніколи не впливаються емоціями і ведуть себе по-іншому. Вони часто нічого не роблять, коли на ринках є забагато емоцій, віддаючи перевагу більш раціональному та обдуманому підходу.

Ціна Bitcoin рухається білявськосуватосуватосуватосуватосуватосудини вже два тижні, що робить очевидним, що це дуже малоемоційний момент для криптовалютних ринків.

Точно тому це може бути хорошим часом для китів, які в умовах відносної стабільності мають більше часу проаналізувати ситуацію та обдумано розглянути свої вибори.

За тим, що показує графік CryptoQuant, це може бути періодом накопичення, коли більш раціональні інвестори намагаються придбати BTC та ETH у очікуванні майбутніх збільшень.

Роздрібний сектор

Цікавість роздрібного сектору до Bitcoin натомість є найнижчою у 2024 році, як це підтверджує графік пошуків слова Bitcoin у Google за останні 90 днів у глобальному масштабі.

Отже, дуже малоймовірно, що роздрібні інвестори накопичують у цей момент, також оскільки їхній загальний купівельний потенціал не виглядає особливо значно в часи, коли інтерес є низьким.

Слід зауважити, що наприкінець квітня, коли ціна BTC опустилася нижче $57,000 на мить, саме суттєві покупки запобігли подальшому спаду. У той час, багато хто очікував падіння навіть нижче $53,000, проте ці значні покупки запобігли подальшому спаду цін.

Дуже ймовірно, що роздрібна група, під впливом страху, продавала масово між 12 квітня та 1 травня, і в цей момент більш раціональні інвестори могли втрутитися, які, відкинувши емоції, такі як страх, натомість раціоналізували ситуацію і розглядали що це хороший момент для покупки.

Факт, що з 2 травня спостерігається відновлення ціни Bitcoin, без зростання зацікавленості роздрібними інвесторами, свідчить про те, що після продажу в квітні, роздрібний сектор може бути готовий знову купувати, у випадку повернення ентузіазму.

Стіна на рівні $70,000: Чи є Bitcoin все ще биковим?

Вчора ціна Bitcoin спробувала перевищити рівень $70,000, але була буквально утиснута вниз, хоча й крайньо мало.

Факт полягає в тому, що, як відзначено аналітиками в Bitfinex, з середини березня є кілька довгострокових власників BTC, які користуються високими цінами для здійснення прибутку.

Психологічний поріг в $70,000 здається ідеальним для спонукання бажання здійснити прибуток тим, хто придбавав Bitcoin за значно нижчі витрати.

Ця справа здається суперечити з відкриттям Crazzyblockk, що це є періодом накопичення, але насправді, обидва погляди ідеально доповнюють одне одного.

Фактично, ті, хто накопичує, це ті, хто ще не додавав BTC у свій портфель, або ті, хто додали занадто мало, на їхню думку, поки ті, хто здійснюють прибуток, це ті, хто вже широко накопичилися в минулому за набагато нижчі витрати.

Не слід забувати, що історичним максимумом ціни Bitcoin до 2024 року було саме поточних 69,000$, тому за 70,000$ всі ті, хто купували до березня 2024 року, знаходяться в прибутку.

У момент, коли ці дії щодо отримання прибутку повинні припинити діяти, і враховуючи, що накопичення, здається, продовжується навіть із BTC на рівні 69,000$, можна вважати абсолютно можливою гіпотезу, що бикова хвиля може відновитися раніше чи пізніше.

Прогноз бикового ринку для Bitcoin: аналітика CryptoCon.
Прогноз бикового ринку для Bitcoin: аналітика CryptoCon.
Компанія CryptoCon передбачила биковий ринок для Bitcoin, вказуючи на Puell Multiple та зменшення блоків як ключові чинники. Bitcoin готується до зростання ціни і можливого бикового періоду. 🚀📈 #CryptoCon #Bitcoin #биковийринок
Переглянути
Bitcoin: ведмеді на ринку: 3 сценарії
Bitcoin: ведмеді на ринку: 3 сценарії
Bitcoin може вийти у ведмединий ринок за даними Alphractal. Є три можливі сценарії: новий рекорд, ведмединий ринок або реакумуляція. Не інвестиційні поради. 📉⚠️
Переглянути
Наскільки успішним був MSTR Stock з прийняттям Bitcoin MicroStrategy?
Наскільки успішним був MSTR Stock з прийняттям Bitcoin MicroStrategy?
Огляд: MSTR stock успішний на S&P 500 після прийняття Bitcoin MicroStrategy завдяки Майклу Сейлору. Продуктивність компанії зросла. 📈👍
Переглянути
Стейкінг Bitcoin: надходження та перспективи
Стейкінг Bitcoin: надходження та перспективи
📰 Стейкінг Bitcoin набирає популярність. Тепер власники BTC можуть отримувати дохід від своїх активів за допомогою Tokens з ліквідного стейкінгу. Ethereum також впроваджує концепцію restaking з EigenLayer. Bitcoin і Ethereum змінюють динаміку стейкінгу. 🚀
Переглянути