Нова функція та новий член команди у Fold для полегшення управління біткоїнами

Нова функція та новий член команди у Fold для полегшення управління біткоїнами

Fold Adds New Feature And Team Member To Better Bank Bitcoiners

Fold недавно випустив нову функцію Direct to Bitcoin як частину комплексу функцій, які команда Fold вважає своїм розрахунковим рахунком Bitcoin. Користувачі Fold тепер можуть автоматично конвертувати від 1% до 100% своїх вкладів у фіатну валюту в біткоїни з рахунку, через який вони також можуть робити платежі.

Ця нова функція є першою з багатьох, які компанія планує випустити у найближчі місяці, які допоможуть її користувачам легше жити за стандартом біткоїна.

“Direct to Bitcoin - це автоматизований спосіб балансувати між доларами та біткоїнами для будь-яких коштів, що надходять, і це фактично основа, на базі якої працює продукт Fold,” - розповів голова Fold Уілл Рівз Bitcoin Magazine.

У цій новій фазі для Fold Рівз та його команда хочуть зробити використання біткоїна базовою валютою для біткоїнерів, що вони не лише накопичують через додаток, але можуть легко конвертувати в долари США, коли хочуть здійснити платіж.

Для допомоги в цьому новому етапі Fold найняв керівника екосистеми Брайана Гаррінгтона, чий перший великий завданням стало приведення функцій для Bitcoin Checking Account на ринок.

Гаррінгтон відомий своєю роботою в Choice App, де він керував маркетинговими зусиллями для першого Bitcoin IRA рахунку в 2020 році, пропозицією, яка змінила уявлення громадськості про утримання біткоїнів на IRA. Тепер багато компаній пропонують біткоїн IRAs.

Гаррінгтон здається дуже збудженим, готуючись привернути увагу до рахунку Bitcoin Checking в Fold. Він хоче, щоб люди могли конвертувати свої біткоїни в долари США, а потім витратити ці долари всього в одному додатку, ідея, яка виникла з його власної розчарованості.

“Мені дуже втомилося переповзати з банку на біржу біткоїн,” - сказав Гаррінгтон Bitcoin Magazine.

“Рахунок чеків вирішує те, що я називаю наявністю порталу ACH. Що таке банк? Це доступ до мережі ACH. Я більше не хотів використовувати портал ACH в установі, яка максимізує використання доларів США,” - додав він.

“Після пошуку цих рішень для себе я з нетерпінням працюю з Уіллом і командою над зробленням цього всеосяжного діла.”

З тим сказавши, як Гаррінгтон, так і Рівз підкреслили, що те, що Fold прагне досягти, є більшим за просто ці дві функції як самостійні.

“Те, що робить Fold - це більше, ніж одна функція,” - сказав Гаррінгтон.

“Не про функції. Про те, що відбувається разом з Fold,” - додав він.

Рівз додав, щоб роз`яснити.

“Біткоїн стає все більше і більше в центр нашого життя та життя мільйонів людей,” - пояснив він.

“Світ стає набагато дорожчим для людей, що утримують долари, він стає дешевшим для біткоїнерів, але не існує банку для біткоїнерів,” - додав він.

“Ми концентруємося на тому, як ми можемо бути банком для біткоїнерів, якого сьогодні не існує.”

Щоб дізнатися більше про Fold та його майбутні плани, ознайомтесь з нашим останнім профілем засновників про Рівза.

Завантажте додаток Fold тут.

Прогноз бикового ринку для Bitcoin: аналітика CryptoCon.
Прогноз бикового ринку для Bitcoin: аналітика CryptoCon.
Компанія CryptoCon передбачила биковий ринок для Bitcoin, вказуючи на Puell Multiple та зменшення блоків як ключові чинники. Bitcoin готується до зростання ціни і можливого бикового періоду. 🚀📈 #CryptoCon #Bitcoin #биковийринок
Переглянути
Bitcoin: ведмеді на ринку: 3 сценарії
Bitcoin: ведмеді на ринку: 3 сценарії
Bitcoin може вийти у ведмединий ринок за даними Alphractal. Є три можливі сценарії: новий рекорд, ведмединий ринок або реакумуляція. Не інвестиційні поради. 📉⚠️
Переглянути
Наскільки успішним був MSTR Stock з прийняттям Bitcoin MicroStrategy?
Наскільки успішним був MSTR Stock з прийняттям Bitcoin MicroStrategy?
Огляд: MSTR stock успішний на S&P 500 після прийняття Bitcoin MicroStrategy завдяки Майклу Сейлору. Продуктивність компанії зросла. 📈👍
Переглянути
Стейкінг Bitcoin: надходження та перспективи
Стейкінг Bitcoin: надходження та перспективи
📰 Стейкінг Bitcoin набирає популярність. Тепер власники BTC можуть отримувати дохід від своїх активів за допомогою Tokens з ліквідного стейкінгу. Ethereum також впроваджує концепцію restaking з EigenLayer. Bitcoin і Ethereum змінюють динаміку стейкінгу. 🚀
Переглянути