XRPL DeFi: TVL на AMM перевищила 10M XRP

XRPL DeFi: TVL на AMM перевищила 10M XRP

XRPL DeFi Heats Up: TVL on AMMs Surpasses 10M XRP Milestone

Загальна загальна заблокована вартість (TVL) у торговців ринку XRP Ledger (AMM) перевищила 10 мільйонів XRP, в той час як кількість чистих заблокованих XRP сягнула 5,19 мільйони жетонів.

Vet, відомий валідатор XRPL dUNL, звернув увагу на цей помітний зріст у своєму останньому повідомленні на Twitter. Ця оновлення ґрунтується на попередньому пості адвоката Білла Моргана, який посилається на дані з експлорера, що вказують на те, що XRP-токени, заблоковані у AMM-пулах, досягли позначки у 5 мільйонів. TVL на XRPL досяг 10,3 мільйона XRP

Посилаючись на статистику з платформи аналітики DeFi DeXfi, Vet виявив, що загальні активи, забезпечені у AMM-пулах XRPL, становлять вартість 10,2 мільйона XRP, еквівалентна 5,3 мільйона доларів США на момент оновлення. Це тверде 10 мільйонів XRP загальної заблокованої вартості! З 500 парами ми також дісталися 25% від загальної кількості пар Uniswap V3.

Оптимістично стосовно обсягу та обмінів, AMM/DEX знаходиться в центрі всієї DeFi.

Ці поточні цифри є значним зростанням порівняно із значеннями, зафіксованими шість тижнів тому у квітні. Згідно з The Crypto Basic, вартість XRPL TVL у квітні становила 7,4 мільйона XRP, з 3,7 мільйонами чистого XRP.

Однак, згідно з оновленими даними від DeXfi, XRPL TVL тепер становить 10,3 мільйона XRP, еквівалентні 5,4 мільйона доларів.

Важливо зауважити, що 10,3 мільйона XRP представляють комбіновану вартість всіх криптовалют, забезпечених у AMM XRPL, охоплюючи різноманітні токени, такі як Bitcoin (BTC), USDC, Sologenic (SOLO), Magnetic X (MAG) та USD.

З цієї загальної кількості, конкретна кількість заблокованих XRP-токенів становить 5 190 097 XRP-токенів, що оцінюється приблизно в 2,7 мільйони доларів США на момент написання. XRP на AMM збільшується на 1,49 мільйона протягом 10 днів.

Фактично, кількість заблокованих XRP у AMM-пулах, яка становила приблизно 3,7 мільйона на 24 квітня, значно зросла на 40,27% за шістьома червня. Це представляє собою додаток 1,49 мільйона XRP менш ніж за десять днів.

На даний момент пул MAG/XRP AMM має найбільшу загальну заблоковану вартість, 1,5 мільйона XRP, еквівалентну 793 тис. доларів. Згідно з XRPScan, 763,237 токенів XRP заблоковано у пулі. Крім того, цей пул пропонує найвищий річний відсотковий дохід (APY) на рівні 9,75%, співіснуючий із ставкою в 0,99%.

В цілому, це значне зростання TVL на AMM XRPL відбувається приблизно за два місяці після введення функціональності AMM ​​на блокчейні XRP, пропонуючи власникам XRP можливість отримувати пасивний дохід.

Ринок стейблкоїнов зрос $1B за шість днів
Ринок стейблкоїнов зрос $1B за шість днів
📈 Ринок стейблкоїнов зростає вражаючими темпами, додаючи $1B за шість днів. Tether та USDC показують стабільний ріст, але USDE втрачає позиції. Деякі менші токени також показують активність. Чи продовжиться цей тренд? 💰 #стейблкоїни #ринок 🚀
Переглянути
Негативний вплив ліквідації 3AC і Alameda на ціну WLD впливає на ринкову динаміку Worldcoin
Негативний вплив ліквідації 3AC і Alameda на ціну WLD впливає на ринкову динаміку Worldcoin
Worldcoin (WLD) ціна падає через реалізацію токенів Three Arrows Capital і Alameda Research. Ціни коливаються через постійні продажі інвесторами. Ринок залишається вразливим. 📉⚠️
Переглянути
Котизен: нові ігри та токен CATI
Котизен: нові ігри та токен CATI
Котизен випустив токен CATI та запустив ігри Air War та Merge Restaurant, підвищуючи розваги та інтерактивність в екосистемі. успішний випуск токена та гри принесли значний дохід та підтримку спільноти. Нові ігри обіцяють захоплюючі геймплей та інновації. 🚀🎮🍲
Переглянути
Продаж DOGE і троляж биків: новини від засновника Dogecoin
Продаж DOGE і троляж биків: новини від засновника Dogecoin
Dogecoin засновано у 2013 році Біллі Маркусом. Той продав свої монети і невідомо, чи їх тримає зараз. Маркус також тролить Bitcoin після оголошення Джерома Пауелла про зниження процентної ставки. BTC відновив свою ціну після падіння. 🪙📉📈
Переглянути